Робоча нарада керівників та бухгалтерів виконавчих органів, комунальних підприємств та структурних підрозділів Бишівської сільської ради

💭19 липня з ініціативи начальника Фінансового відділу Бишівської сільської ради Тетяни ПОТАПОВИЧ відбулася спільна робоча  нарада керівників та бухгалтерів виконавчих органів, комунальних підприємств та структурних підрозділів Бишівської сільської ради, під головуванням Бишівського сільського голови Івана РОЗНАЯ, за участю заступника голови Олександра ЦИБЕНКА, керуючої справами (секретаря) виконавчого комітету Оксани БАЛАШЕНКО-ОСАДЧА.

Нові підходи надання допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам

☝️Міністерство соціальної політики України повідомляє про нові підходи надання допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам. ✅З метою осучаснення умов надання допомоги для внутрішньо переміщених осіб Уряд 11.07.2023 ухвалив постанову, якою уточнено параметри надання цієї підтримки.

Контакт-центр Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області

💭Для отримання консультації всіх видів державної соціальної підтримки, зокрема пенсії, допомоги, компенсації тощо Вам необхідно звернутись до контакт-центру Головного управління Пенсійного фонду України в Київській області за графіком👇 З усіх цих питань Ви можете БЕЗКОШТОВНО зі стаціонарного телефону звернутися за номером 0 800 505 780.

Сказ та його профілактика

❗️Сказ та його профілактика 📍Епідемічна та епізоотична ситуація зі сказу в Україні залишається неблагополучною. Природні вогнища сказу існують практично на всій її території. Щорічно реєструється значна кількість захворювань на сказ серед тварин та випадки загибелі людей внаслідок захворювання на сказ. Щорічне щеплення домашніх тварин – дієвий засіб профілактики сказу. 💉На сьогоднішній день в Україні щеплення від сказу проводиться фахівцями ветеринарної медицини державних установ, що належать до сфери управління Держпродспоживслужби, на безкоштовній основі (дивитись 👇 за посиланням) https://rada.info/upload/users_files/04362214/4eb963cc64f7d63ff2ae41da7e6daa6c.pdf Пам’ятайте, сказ вилікувати не можна, його можна тільки попередити. Бережіть своє здоров’я та здоров’я своїх близьких! ☝️Рекомендації щодо виявлення та профілактики сказу.

Плата за земельний податок за 2023 рік

📌Шановні користувачі, орендарі та власники земельних ділянок, що розташовані на території Бишівської сільської територіальної громади!

Тимчасове припинення газопостачання

❗️До уваги жителів вул. Свято-Покровська с. Бишів❗️ 📌З 19:00 год 24.07.2023 до 17:00 год 25.07.2023 у зв’язку з проведенням робіт по заміні ШРП буде припинено газопостачання!

Виїзний прийом громадян

❗️ОГОЛОШЕННЯ❗️ 20 липня 2023 року з 10.00 в приміщенні Бишівської сільської ради буде проводити особистий заступник голови Фастівської районної державної адміністрації Чемерис Павло Сергійович! ❗️ОБОВ’ЯЗКОВИЙ попередній запис за телефоном (04565) 5-14-44