Про проведення заходу у фундуковому саду

💭23 липня у фундуковому саду Яблунівські печериці відбулась програма відпочинку з творчими майстер-класами. 🌟Чудову атмосферу подарував гурт Cover Gift, дівчата з творчої майстерні «Світлиця» занурили в магію плетіння вінків, мистецтвом художнього розпису зачарувала Наталія Підгірня-Бабіч. 💫Гості заходу приймали участь в плетінні сіток, побували на екскурсії по виробництві печериць, частували смачними напоями та сендвічами. 💵Під час заходу кожен з гостей мав можливість задонатити. Донат в сумі 5000 грн. передали на автомобіль для 401-го окремого стрілецького батальйону, в якому служать жителі Бишева - Слободян Роман та Клімаш Віталій. 💪Дякуємо всім за підтримку та активність

100-річний ювілей

🎉Свій 100-річний ювілей сьогодні святкувала жителька с. Грузьке Іванченко Ганна Лівонівна ☺️Кожен такий ювілей є гордістю нашої громади, у кожного з них своя історія, свої секрети довголіття. Таку подію можна назвати найграндіознішою в житті не тільки ювіляра, але і всієї громади. Ці люди є очевидцями багатьох історичних подій минулого століття, носіями наших традицій, глибокої життєвої мудрості. 💐Шановна Ганна Лівонівна вітаємо Вас з таким поважним Днем народження. 🌟Бажаємо відмінно себе почувати, міцного здоров’я, кожен день зустрічати з посмішкою і надією, гріти своє серце щастям та любов’ю рідних. І ще многих, благих літ!

Обстеження умов проживання сімей з дітьми, які опинилися в складних життєвих обставинах

👮‍♀️Сьогодні, староста Олена Бояринова спільно з поліцейським офіцером громади Юрієм Ващенко, провели обстеження умов проживання сімей з дітьми, які опинилися в складних життєвих обставинах в Козичанському старостинському окрузі.  🔖Після огляду надано рекомендації щодо належного догляду за дітьми, створення умов  для їх проживання, виховання та визначено нагальні потреби сімей.