Як отримати гроші від держави на оздоровлення дитини?

Як отримати гроші від держави на оздоровлення дитини?

⚡️Державна підтримка оздоровлення дітей: хто може отримати кошти на путівки ❗️Держава виплачує українським родинам гроші на оздоровлення та відпочинок дітей за програмою єОздоровлення. Батьки мають змогу самостійно обрати заклад і придбати путівку. Виплата на одну дитину віком від 6 до 18 років становить 15 980 гривень. Про це повідомляє Урядовий портал. ▪️Вказаною послугою можуть скористатися: • діти з інвалідністю, які виховуються в малозабезпечених сім’ях; • діти з багатодітних малозабезпечених сімей.

Зустріч з автором проєкту «Рутенія. Графіка українсько мови»

Зустріч з автором проєкту «Рутенія. Графіка українсько мови»

🗓️30 липня, о 14:00, за адресою м. Фастів, Київська обл., вул.І.Ступака, 9, відбудеться зустріч з автором проєкту «Рутенія. Графіка українсько мови» Василем Чебаником та керівником проєкту Анжелікою Корнієнко.

Фестиваль "Різні разом"

Фестиваль "Різні разом"

📣Можливості для діячів культури! House of Europe запрошує взяти участь у Фестивалі «Різні разом» 2024. Представити свої програми можуть музеї, бібліотеки та громадські організації, які працюють з підлітками та дітьми. З шансом представити свою діяльність на стенді або в програмі подій, участники мають гарну нагоду обмінятися досвідом з колегами зі всієї України, а також за програмою мобільності, розробленою House of Europe спільно з Мистецький Арсенал отримати відшкодування за квитки та проживання під час фестивалю.

БИШІВСЬКА ГРОМАДА В СКОРБОТІ

БИШІВСЬКА ГРОМАДА В СКОРБОТІ

Сумна звістка прийшла в нашу громаду. 14.07.2024 року, захищаючи нашу країну на Покровському напрямку Донецької області, загинув наш земляк Анатолій Миколайович КРАЩЕНКО. Анатолій Миколайович 26.01.1974 р.н., солдат, навідник 2 механізованої роти 1 механізованого батальйону загинув в результаті здійснення противником скиду невідомого вибухового пристрою з безпілотного літального апарату по позиціях підрозділу поблизу н.п. Констянтинівка.

З Днем зенітних ракетних військ Повітряних Сил Збройних Сил України!

З Днем зенітних ракетних військ Повітряних Сил Збройних Сил України!

Сьогодні відзначаємо День зенітних ракетних військ Повітряних Сил Збройних Сил України. Щодня і щоночі захисники та захисниці українського неба докладають максимум зусиль, щоб зробити його чистішим, аби вберегти наших людей і військо від ворожих атак з повітря! Вітаємо захисників нашого неба та безмежно дякуємо за кожну вражену ворожу ціль та збережені життя.

З Днем Конституції України!

З Днем Конституції України!

📖Конституція України – це головний оберіг державності та демократії, гарант соборності нашої країни. Її прийняття назавжди закарбувало бажання українців жити у власній незалежній державі. Сьогодні, даючи відсіч ворогу, ми продовжуємо боротьбу за незалежність Батьківщини, незламність мови та віри, єдність народу як єдиного джерела влади – усі ті фундаментальні принципи, які закріплює Конституція та на яких будується сучасна правова держава🇺🇦