Відкриття меморіальної дошки на честь загиблого Героя Олександра ТРУХАНА

Сьогодні, в селі Грузьке відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки та вшанування пам’яті солдату Збройних сил України, учаснику російсько-української війни Олександру ТРУХАНУ, який героїчно загинув 07 грудня 2022 року під містом Соледар, захищаючи рідну землю. Меморіальну дошку встановили на фасаді Гружчанської гімназії де навчався Захисник. На урочистій церемонії відкриття меморіальної дошки були присутні представники влади, рідні, друзі, вчителі та учні школи, земляки та жителі громади.

ІІІ-й (районний) етап з 🏐волейболу Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

16 квітня на базі Боярського академічного ліцею "Гармонія" відбувся ІІІ (районний) етап з 🏐волейболу Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги" серед учнів ЗЗСО в Київській області під гаслом "РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО"💪 Бишівську громаду представляла команда дівчат "Лишнянські саламандри". Дякуємо команді за активну участь.

Участь у ІІІ районних Всеукраїнських змаганнях "Пліч-о-пліч"

Команди ОЗО "Бишівський академічний ліцей "Народжені перемагати" та Лишнянської гімназії "Лишнянські Леопарди" Бишівської громади прийняли активну участь у ІІІ етапі районних Всеукраїнських змаганнях "Пліч-о-пліч" з футзалу та баскетболу. Щиро дякуємо тренерам Щур Олександру та Моргуненкову Ярославу, а також учасникам команд за активну участь у змаганнях. Бажаємо всім удачі та нових здобутків! Ми вами пишаємось!!!

ПОСАДИЛИ "ДЕРЕВО ГЕРОЯ"

🌱У знак пам’яті про полеглого Захисника діти висадили Дерево Героя. Вихованці Яблунівської гімназії посадили яблуню

ДБАЄМО РАЗОМ ПРО БЛАГОУСТРІЙ!

💪Злагодженість в роботі та командний дух показали учні, батьки та працівники Гружчанської гімназії провівши благоустрій території школи: омолоджено старі дерева, прибрано осінній падолист, впорядковано клумби та шкільне подвір’я. Також до двомісячника благоустрою долучились учні та педагоги Козичанської гімназії - навели лад біля обеліска в с. Козичанка.