ВЕСНЯНА ТОЛОКА У БИШЕВІ

🍀Початок покладено - пройшла загальносільська толока в Бишеві. Так, голова громади та працівники Бишівської сільської ради долучились до весняного прибирання. Наводили лад в центрі села біля зруйнованого будинку культури і сільської ради - згребли та вивезли сміття і торішнє листя, впорядкували території. 🌞З приходом весни та тепла з’являється бажання бачити громаду чистою та охайною, яка так потребує нашого з вами піклування та бережливого ставлення. ☝️Нагадаємо, що у нашій громаді триває двомісячник благоустрою!

ЗБІР ДОПОМОГИ ХЕРСОНЩИНІ!

Сьогодні через представників Благодійної Організації «Українська освітня функція» передали допомогу Херсонщині.

Робоча зустріч з директором Фастівської філії Київського обласного центру зайнятості

❇️Сьогодні до Бишівської сільської ради завітала директор Фастівської філії Київського обласного центру зайнятості Вікторія БАРАБАШ, яка провела робочу зустріч із фахівцями виконавчого апарату та комунальних підприємств сільської ради. Вікторія Олександрівна ознайомила присутніх з послугами служби зайнятості та детально розповіла про можливість отримання ваучера на навчання за державною програмою.

НАГОРОДА ЗА МУЖНІСТЬ (посмертно)

Відповідно до Указу Президента "Про відзначення державними нагородами України" за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі нагороджено: