З Днем Національної гвардії України!

🔰Народжені захищати - 26 березня 2024 року Національна гвардія України відзначає десяту річницю свого створення. Нацгвардійці пліч-о-пліч з іншими формуваннями Сил оборони вже 10 років виконують завдання на всіх «найгарячіших» напрямках. Ваша мужність, вірне служіння народу України, варті на повагу та шану усього українського народу. Вітаю службовців, співробітників, ветеранів внутрішніх військ і Національної гвардії України з професійним святом!

ОТРИМАЛИ ПЛАНШЕТИ ДЛЯ НАВЧАННЯ

🤝Завдяки співпраці Відділу освіти, молоді та спорту, туризму, культури та релігій Бишівської сільської ради та Департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації три заклади освіти нашої громади отримали планшети для навчання. Всього будо передано 30 планшетів, які розподілили між Бишівським академічним ліцеєм, Гружчанською та Яблунівською гімназіями.

З Днем Служби безпеки України!

🏵️З нагоди професійного свята вітаю всіх військовослужбовців та ветеранів Служби безпеки України! Бажаю міцного здоров’я, благополуччя, натхнення та нових професійних успіхів. Спасибі, вам відданість справі, мужність та героїзм!🇺🇦 Безмежно вдячний за те, що стоїте на варті безпеки і спокою українців!

ЗВІТ СТАРОСТИ ЧОРНОГОРОДСЬКОГО СТАРОСТИНСЬКОГО ОКРУГУ

🔰Сьогодні у Чорногородському сільському клубі відбувся публічний звіт старости Чорногородського старостинського округу Людмили СТУПАК за пророблену роботу в 2023 році. На зустрічі були присутні Бишівський сільський голова Іван РОЗНАЙ, заступник сільського голови Олександр ЦИБЕНКО, начальник КП «БЛАГОУСТРІЙ» Олександр СНІЖКО, начальник відділу з питань регулювання земельних відносин та ОНС Тетяна ЛАЗАРЕНКО, поліцейський офіцер громади Юрій ВАЩЕНКО, начальник відділу соціального захисту населення Олександр НЕЧАЙ та жителі старостинського округу.

НЕ СПАЛЮЙТЕ СУХУ ТРАВУ!

🔥У зв’язку з великою кількістю пожеж у природних екосистемах наголошуємо про заборону спалювання сухої рослинності. Із настанням весни громадяни починають господарювати на городах, подвір’ях, прилеглих територіях. Часто таке прибирання завершується спалюванням залишків листя, сухої трави, різного сміття. У такому випадку добрі наміри при наведенні чистоти та порядку можуть мати згубні наслідки для довкілля і здоров’я людей.

УРОЧИСТЕ ВІДКРИТТЯ "КЛАСУ БЕЗПЕКИ"

🎊Сьогодні у Ясногородській гімназії – освітньому центрі в межах реалізації Всеукраїнського проєкту Міністерства освіти та науки відбулось урочисте відкриття «Класу безпеки». Це 1-ий такий клас, який відкрився у Бишівський ТГ.

ДЯКУЄМО ВАМ НАШІ ДОБРОВОЛЬЦІ

💛Велика частина добровольців, в тому числі і з нашої громади, продовжує захищати Батьківщину спільно зі Збройними Силами України та іншими Силами оборони.