Компенсація витрат за працевлаштування ВПО

📌172 роботодавця Київщини отримали компенсацію витрат за працевлаштування ВПО 💭Київський обласний центр зайнятості продовжує розгляд заяв від роботодавців на отримання компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні. 📎У першому півріччі цього року 172 роботодавця Київщини скористалися програмою компенсації витрат з оплати праці за працевлаштування 409 внутрішньо переміщених осіб, які переїхали з тимчасово окупованої території або районів активного ведення бойових дій. Для виплати компенсації витрат з оплати праці 4,7 млн грн вже надійшли на рахунки підприємств, де працюють вимушено переміщені особи. 💸Фінансову підтримку отримали роботодавці, які працюють в галузях переробної промисловості (виробництво), заклади оптової та роздрібної торгівлі, ремонту автотранспортних засобів, організації харчування, а також установи, що ведуть діяльність у сфері адміністративного та допоміжного обслуговування, охорони здоров’я, сільського господарства, будівництва тощо. ⚖️Для отримання компенсації в розмірі 6700 грн за кожного працевлаштованого переселенця роботодавцям необхідно подати заяву через застосунок «Дія» або звернутися підрозділу служби зайнятості за місцезнаходженням. Тривалість надання такої допомоги не може перевищувати двох місяців з дня працевлаштування особи. ☝️Загалом упродовж 6 місяців поточного року послугами обласної служби зайнятості з метою працевлаштування скористалися 2 326 осіб з числа ВПО. 🖇️Сьогодні служба зайнятості оперативно забезпечує внутрішньо переміщених осіб усіма необхідними послугами за допомогою новітніх форм роботи з використанням соціальних мереж та електронних засобів комунікацій, фахівці консультують онлайн через телеграм-каналі підтримки  https://t.me/fnLlSCkuIls1ZjVi ✅Київська обласна служба зайнятості надає консультації: - із загальних питань діяльності центрів зайнятості та філій Київського обласного центру зайнятості: (063) 244 0149 - з питань реєстрації та пошуку роботи: (063) 239 7054 - з питань надання консультацій отримання мікрогранту на розвиток або створення власної справи, в т.ч. учасникам бойових дій, особам з інвалідністю внаслідок війни та членам їх сімей: (093)5510894

Припинення газопостачання

❗️До уваги мешканців вулиць Свято-Покровська та Київська с. Бишів. Вишгородське відділення АТ «Київоблгаз» приносить вибачення за завчасне припинення газопостачання абонентам у зв’язку з проведенням роботи по заміні Шафового регулюючого пункту (ШРП). Період виконання робіт: До 20-00 24 липня 2023 року. Прохання: на період проведення робіт перекрити вентелі перед газовими приладами.

Відкриття поліцейської станції

🔰21 липня 2023 року, у нашій громаді  відкрили поліцейську станцію, яка на сучасному рівні забезпечуватиме правопорядок у  довколишніх селах громади. 🎊На урочистому відкритті були присутні начальник Головного управління Національної поліції в Київській області, генерал поліції третього ранку Андрій НЄБИТОВ, керівництво Фастівського районного управління поліції, голова Бишівської територіальної громади Іван РОЗНАЙ, місцеві мешканці і власне поліцейський офіцер громади, капітан поліції Юрій ВАЩЕНКО. 📍Відкриття поліцейської станції – перший і надзвичайно важливий крок у впровадженні проєкту Поліцейський офіцер громади на території Бишівської територіальної громади. Це запорука відкритості та доступності поліцейських послуг для кожного місцевого мешканця. 🪧Поліцейська станція розташована за адресою: с. Яблунівка, вул. Миру, 2. Під час відкриття станції присутні оглянули приміщення, обладнане всім необхідним для роботи правоохоронця. Також поліцейському вручили ключі від службового автотранспорту. 😌Відтепер поліцейський офіцер громади оберігатиме та захищатиме спокій місцевих мешканців, аби кожен почував себе у безпеці.

Відновлення опорного закладу освіти «Бишівський академічний ліцей»

💬На початку березня 2022 року опорний заклад освіти «Бишівський академічний ліцей» внаслідок ракетного обстрілу та авіобомбардування зазнав значних пошкоджень та руйнувань. Було пошкоджено покрівлю, вікна та двері, пошкоджено опалювальну систему та зруйновано перестінки  класів.

Про скликання позачергової тридцять п’ятої сесії Бишівської сільської ради VIII скликання

Інформуємо, що відповідно до розпорядження від 21.07.2023 № 34 - од Про скликання позачергової тридцять п’ятої сесії Бишівської сільської ради VIII скликання, позачергова тридцять п'ята сесія Бишівської сільської ради VIII скликання відбудеться 24 липня 2023 року в с. Бишів.

Карета швидкої допомоги для нашої громади

💭До нашого закладу охорони здоров’я надійшла благодійна допомога!  📍Карету швидкої допомоги марки “Тойота” обладнану найнеобхіднішими елементами для надання допомоги під час транспортування хворих отримала наша громада від Всеукраїнської Благодійної Організації «Українська Федерація Продовольчих банків» за сприяння колективу посольства України в Японії, надзвичайного і повноважного посла України в Японії та друзів міста Кавагучі, які були задіяні в цьому проєкті🇯🇵🤝🇺🇦 💬Згідно рішенням сесії карету швидкої допомоги було передано на баланс Комунального некомерційного підприємства «Бишівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Бишівської сільської ради Київської області 🤗Висловлюємо щиру подяку за розуміння нагальних потреб громади! 💛Разом до перемоги!💙