Запрошення на майстер-клас та активні ігри для дітей громади!

✅ Шановні мешканці громади!  ☘️ В середу 5 липня в приміщенні ОЗО "Бишівський академічний ліцею", що знаходиться за адресою: село Бишів, вулиця Захисників України, будинок 6, здійснюють виїзний прийом фахівці Благодійної організації "Київське обласне відділення "Благодійний фонд "СОС "Дитяче містечко".  🕰 З 11.00 до 13.00 для дітей віком від 6 до 12 років буде проведено цікавий майстер-клас та активні ігри на свіжому повітрі.  👆 Також СІМ'ЯМ З ДІТЬМИ, які постраждали від війни організація надає гуманітарну допомогу (сім’ї ВПО, сім’ї захисників, багатодітні, одинокі матері, прийомні сім’ї, дитячі будинки сімейного типу).  📱 Для отримання додаткової інформації звертайтеся за телефоном +380957901445 з понеділка по п'ятницю з 9.00-18.00.

Благодійний турнір гри у волейбол.

Сьогодні відбувся благодійний турнір гри у волейбол між працівники Бишівської сільської ради та вчителями фізичного виховання.

НА КИЇВЩИНІ ДІЄ НИЗКА ПРОГРАМ ДЛЯ ПІДТРИМКИ БІЗНЕСУ В УМОВАХ ВІЙНИ – БРИФІНГ КОВА (ВІДЕО)

З метою підтримки та допомоги у створенні або відновленні роботи бізнесу на території Київської області під час воєнного стану діє низка державних програм.  Про це повідомила під час брифінгу директорка Департаменту економіки Київської ОВА Наталія Погребна.

Про скликання позачергової тридцять третьої сесії Бишівської сільської ради

Інформуємо, що відповідно до розпорядження від 28.06.2023 № 27-од «Про скликання позачергової тридцять третьої сесії Бишівської сільської ради VIII скликання», позачергова тридцять третя сесія Бишівської сільської ради VIII скликання відбудеться 29 червня 2023 року в с. Бишів.

Засідання комісії щодо допущення кандидатів до участі у конкурсному відборі.

Сьогодні відбулося засідання комісії щодо допущення кандидатів до участі у конкурсному відборі на заміщення вакантної посади директора Гружчанської гімназії Бишівської сільської ради.

Онлайн платформа - "МРІЯ"!

Відділом протидії кіберзлочинам в Київській області Департаменту кіберполіції Національної поліції України було розроблено онлайн платформу "МРІЯ" - протидії російським окупантам в медіа-просторі.