Про скликання позачергової тридцять третьої сесії Бишівської сільської ради

Інформуємо, що відповідно до розпорядження від 28.06.2023 № 27-од «Про скликання позачергової тридцять третьої сесії Бишівської сільської ради VIII скликання», позачергова тридцять третя сесія Бишівської сільської ради VIII скликання відбудеться 29 червня 2023 року в с. Бишів.

Засідання комісії щодо допущення кандидатів до участі у конкурсному відборі.

Сьогодні відбулося засідання комісії щодо допущення кандидатів до участі у конкурсному відборі на заміщення вакантної посади директора Гружчанської гімназії Бишівської сільської ради.

Онлайн платформа - "МРІЯ"!

Відділом протидії кіберзлочинам в Київській області Департаменту кіберполіції Національної поліції України було розроблено онлайн платформу "МРІЯ" - протидії російським окупантам в медіа-просторі.

Дитячі розваги: «Літо-Літечко» у селі Осикове.

27 червня на території Осиківського сільського клубу працівники Центру культури, дозвілля та спорту спільно з фасилітаторами Бишівського навчального центру та Яблунівського навчального центру, організували та провели дитячі розваги: «Літо-Літечко».

З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ!

28 червня 1996 року було ухвалено Конституцію України, яка закріпила правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність.