Розважальна програма для дітей від DLC-центру

🏃‍♀️Веселі танці, активні руханки, спортивні ігри та естафети для дітей провели сьогодні фасилітатори Бишівського та Яблунівського DLC-центру в с. Лишня Бишівської громади. ✨Це чудова можливість створити їм щасливе дитинство, повне здоров'я, радості і знань!

Радіаційна аварія: що робити?

  Шановні жителі громади! ✅ Просимо ознайомитись з рекомендованою інформацією на випадок радіаційної аварії. ☢️ Радіаційна аварія: що робити? 👇 Посилання нижче: ➡️ Що робити у разі радіаційної аварії? ➡️ Що слід мати вдома, щоб захиститися від наслідків радіаційної аварії! ➡️ Пам’ятка: йодна профілактика у разі радіаційної аварії  

Пора жнив особливий пожежонебезпечний період.

Загрозливу обстановку створюють спекотна погода, сухі хліба, енергонасичені хлібозбиральні агрегати, які нерідко знаходяться у не справному стані, а також людська недбалість та безвідповідальність.

І Обласний фестиваль сучасної української пісні "Співочі діаманти"

🌟30 червня відбувся І Обласний фестиваль сучасної української пісні "Співочі діаманти". 🌺 Бишівську сільську територіальну громаду представила солістка Центру культури, дозвілля та спорту Анна Мірошкіна та отримала диплом учасника фестивалю.  💎 Дякуємо за організацію та участь у фестивалі.

«Армія відновлення» Київщини: на виконання суспільно корисних робіт видано 3500 направлень.

Українцям, які втратили роботу, але мають бажання працювати на економічному фронті та своєю працею наближають нашу Перемогу, пропонується участь у проєкті "Армія відновлення", що дає можливість безробітному отримувати мінімальну заробітну плату й більше.