Благодійні концерти

💫08 липня на території нашої громади пройшли благодійні концерти! ✨До сіл Лишня, Грузьке та Чорногородка з концертом завітала благодійна організація «Захистимо і відбудуємо Україну разом». Для місцевих мешканців виступила Заслужена артистка України Олена Білокінь та артист Дмитро Гоцалюк. Під час концерту вдалося зібрати кошти на потреби ЗСУ. 💫В с. Бишів концерт було організовано Бишівським Центром культури, дозвілля та спорту.  Позитивні емоції та настрій для мешканців створили народний аматорський ансамбль «Любисток» та солісти Назар Голенко і Анна Мірошкіна.  ✅Упродовж концертів кожен із присутніх долучився до благодійгості, що вкотре доводить небайдужість мешканців громади до потреб української армії у період війни та їхню готовність допомагати матеріально. Всі зібрані кошти будуть передані на потреби наших захисників. 🤗Дякуємо вам всім, хто долучився до заходу, в чиїх серцях кипить любов до України! Ви тихо робите добре справу, яка надто дорого вартує! А ваші великі серця доводять, що разом ми – незборима сила! Лише разом і лише до нашої Перемоги!💪

День української родини

💫Українці споконвічно вирізнялися з-поміж інших народів шанобливим ставленням до родинних цінностей. Родина — найбільший скарб і найвища людська цінність. 🫶 👨‍👩‍👧‍👦Нехай для кожного родина залишається надійною фортецею, тим місцем, де завжди зрозуміють, підтримають і допоможуть! 🕊️Бажаємо кожній родині мирного неба, щасливої долі, добробуту, благополуччя та любові!

Благодійний концерт на підтримку ЗСУ

❕8 липня запрошуємо всіх мешканців громади на благодійний концерт в підтримку ЗСУ! ✅Дійство відбудеться в центрі с. Бишів о 10:00 год. ✨Подаруйте собі та своїм рідним справжнє задоволення та заряд бадьорого настрою!

Зі святом Івана Купала!

🕊В цей день запалюються мільйони свічок в пам'ять про того, хто подарував світу віру в диво.   ✨У Різдво Іоанна Предтечі бажаємо радіти, процвітати, мріяти, вірити, минуле згадувати з посмішкою, а в майбутнє дивитися з оптимізмом! 💫Бажаємо міцного здоров’я і миру! ☺️Нехай це свято принесе у ваше життя багато яскравих емоцій і вражень!

Ой на Івана та й на Купала

✨06 липня спільними зусиллями DLC - центром та працівниками культури провели захід "Ой на Івана, та й на Купала". 🧚‍♂️Занурили дітей у атмосферу стародавніх традицій! 🌺Прикрасили морену, водили хоровод та плели вінки, а потім пускали їх на воду.

Святкування Івана Купала

✨08 липня запрошуємо на святкування Івана Купала в с. Ясногородка.  ☝️В будинку культури о 18:00 відбудеться театральне дійство «Івана Купайла».  ✅Під час святкування на вас очікують: -традиції купальських гулянь -конкурс віночків -захоплюючі ігри -призи 🤗Чекаємо всіх дорослих та дітей! Пориньте у справжню магію українських традицій! Дівчатка приходьте з віночками☺️