🏵️3 лютого 2024 року на базі ОЗО "Бишівський академічний ліцей" відбувся волейбольний турнір пам'яті Наєнка Василя Володимировича, а також памʼяті загиблих воїнів нашої громади, які без сумніву, ще декілька років тому, тримали в руках волейбольний мʼяч, давали неперевершені паси та забивали довгоочікувані контрольні мʼячі!

🕊️Але на превеликий жаль, на цьому волейбольному матчі вони були почесними «небесними вболівальниками»!

Турнір пройшов під гаслом «Ми памʼятаємо», і мав благодійний характер! Усі зібрані кошти будуть передані волонтерам на потреби ЗСУ!

🪅Цей спортивний захід не зовсім вірно назвати змаганнями, бо це була гра друзів, а точніше сімейна зустріч команд нашої громади! Найцікавіше те, що на цих спортивних змаганнях, найтяжче було вболівальникам, тому що усі команди такі рідні! А перемоги ми всі зараз бажаємо лише для нашої України!🇺🇦

Участь в цьому дружньому турнірі памʼяті взяли : - команда Бишівської сільської ради; - команда с. Бишів « Легенди»; - команда с. Лишня «Темп»; - команда с. Бишів « Молодіжна збірна»

Перше місце та кубок в турнірі отримала команда с.Лишня «Темп»👏👏👏

Щира подяка організаторам та волейболістам - учасникам, які не дивлячись на нелегкі реалії життя, змогли знайти можливість взяти участь в турнірі!

 

Фото без опису