Профорієнтація для учасників бойових дій

Профорієнтація для учасників бойових дій

Запрошуємо учасників АТО/ООС на професійну адаптацію – безкоштовні курси водіїв категорії Б. Щоб зареєструватись на курси бажаючі учасники бойових дій мають звернутись до відділу соціального захисту населення при Бишівській сільській раді. Уточнити інформацію можна за телефоном:  (04578) 2-12-89

Опитування щодо роботи Ощадбанку у с. Бишів

Опитування щодо роботи Ощадбанку у с. Бишів

Просимо мешканців громади максимально до 2 червня долучитись до опитування з метою вивчення громадської думки щодо роботи Ощадбанку у с.Бишів. Результати опитування будуть покладені в основу покращення умов банківського обслуговування мешканців нашої громади.   

Відкрито оновлений ФАП в с. Осикове

Відкрито оновлений ФАП в с. Осикове

Сьогодні у Осикове відбулась довгоочікувана подія - фельдшерсько-акушерський пункт (ФАП), що був закритим більше 10 років, відтепер знову працює.     Завдяки організаційним зусиллям старости села Оксани Дерев'янченко, мешканці цілими родинами приходили робити ремонт у давно занедбаному приміщенні. Це родини депутата Василя Вахтенка, сім'ї Михайла та Віктора Вахтенків, Андрія та Сергія Ханенків, Вікторія Ященко, Степан Сучок, Олена Радченко, Олег Шкарпитко та Альона Вуйко.   Кошти на будматеріали виділили осиківські підприємці - ФОП Герасименко В.В., ФОП Попов В.В., ФОП Кальніченко О. та місцева громадська організація "Розвиток і добробут громади".   Сучасні медичні меблі та все необхідне обладнання (ваги для немовлят і дорослих, кардіограф, пусльсикометр, тонометр, ростомір та інше) подарувала Осиківському ФАПу ТОВ "Дансон Фарма". За власної ініціативи власник цієї компанії Сергій Юр'єв виступив спонсором. Він зазначив: "Наша родина проживає в Осикове споконвіку. До того ж я сам лікар. І для мене це за честь допомогти обладнати ФАП нашого села і я всіляко підтримуватиму його і надалі".   Голова Бишівської громади Іван Рознай відзначив чудовий приклад згуртованості мешканців Осикове та вручив подяки усім, хто долучився до оновлення ФАПу за ініціативу, фінансовий та фізичний вклад у добробут мешканців Осикове.     Головний лікар Бишівської амбулаторії Раїса Головко повідомила, що Осиківський ФАП тепер в надійних руках висококваліфікованого фельдшера Ірини Чепурної і висловила сподівання, що їй ніколи більше не доведеться рятувати майно з покинутого ФАПу, як це було колись в Осикове (йдеться про газові конвектори).     Архімандрит Філарет (Єгоров), настоятель осиківського храму, побажав доброго здоров'я усім та передав подарунки - медичний одяг, маски, рукавички та мінімально необхідний набір ліків.   Відремонтований та оснащений ФАП в с. Осикове прийматиме відвідувачів щовівторка та щочетверга з 9 до 12 години. У Лишні ФАП, де також фельдшером працює Ірина Чепурна, працюватиме по понеділкам, середам і п'ятницям з 8.30 до 12.00.   Вітаємо осиківців з довгоочікуваним відкриттям ФАПу та бажаємо доброго здоров'я!

До відома отримувачів субсідій

До відома отримувачів субсідій

19 травня 2021 року, внесено зміни до Порядку призначення житлових субсидій та прийнято постанову Кабінету Міністрів України від 19.05.2021 року № 505 «Деякі питання призначення житлових субсидій», якою установлено наступне:

Бажаємо школярам нашої громади перемоги у фестивалі творчості "Повір у себе"

Бажаємо школярам нашої громади перемоги у фестивалі творчості "Повір у себе"

Сьогодні Служба у справах дітей та сім'ї нашої громади вперше бере участь у фестивалі творчості дітей з інвалідністю «Повір у себе», за підтримки Київської обласної державної адміністрації. Фестиваль вкотре проходить на базі ДЗОВ « Зоряний», що в с. Карапиші, Київської області.

Відбувся конкурс на зайняття посади директора комунального підприємства "Бишівський центр ПМСД"

Відбувся конкурс на зайняття посади директора комунального підприємства "Бишівський центр ПМСД"

20 травня відбулось засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора Комунального некомерційного підриємства "Бишівський центр первинної медико-санітарної допомоги" Бишівської сільської ради Київської області. За результатами вирішили підтримати кандидатуру учасника конкурсу Ткачову Ірину Володимирівну для зайняття цієї посади, уклавши з нею контракт строком на 5 років, після звільнення кандидата з основного місця роботи. 

День вишиванки 2021

День вишиванки 2021

Сьогодні вже 15 рік поспіль Україна відзначає свято вишиванки і ми з колегами по Бишівській громаді також сьогодні прийшли до сільради у своїх улюблених сорочках. Так само у вишиванках сьогодні були учні наших шкіл. Українська вишиванка – це не просто одяг. Це оберіг, сакральні візерунки, що озиваються особливою нотою у душі кожного з нас. Нехай наші вишиванки притягують у наше життя добро, кохання та щастя! Вітаємо всіх зі святом!  

Щодо призначення субсидій

Щодо призначення субсидій

З 1 травня введена в дію нова постанова Кабінету Міністрів про призначення субсидій. Зміни в постанові передбачають оновлення даних про отримувачів субсидій, зменшення кількості комісійних справ і т.д. Оновлена також і форма заяви, але наразі ще не затверджений зразок нової заяви.   У зв'язку з цим заяви на субсидії для домогосподарств, що використовують тверде паливо, ми будемо приймати після затвердження даного бланку (орієнтовно з середини червня), а для тих, що використовують природний газ, - ближче до опалювального періоду, з введенням в дію програмного комплексу "Соціальна громада".   Принагідно зазначимо, що документи на оформлення субсидії ви можете подати у соціальний відділ через старосту (з інших сіл не обов’язково особисто їхати у Бишів!)