Вшанування ветеранів ВВВ!

Вшанування ветеранів ВВВ!

Сьогодні, Бишівський сільський голова Іван Рознай спільно з адміністрацією  Бишівської сільської ради  надав допомогу учасникам ВВВ у вигляді продуктових наборів. Подякував їм за їхні подвиги та побажав здоров'я, благополуччя, добра, наснаги, оптимізму та якнайбільше радісних, щасливих днів.

Привітання одиноких людей похилого віку до свята Великодня!

Привітання одиноких людей похилого віку до свята Великодня!

Головою Бишівської сільської ради Іваном Рознаєм,  спільно зі старостами громади, у цей передсвятковий день, було вручено пасхальні пакунки зі смаколиками одиноким  людям похилого віку, що мешкають на території Бишівської територіальної громади. 

Вручення подяк ліквідаторам ЧАЕС до Дня 35х роковин Чорнобильської трагедії

Вручення подяк ліквідаторам ЧАЕС до Дня 35х роковин Чорнобильської трагедії

Головою Бишівської сільської ради Іваном Рознаєм, було відзначено подяками та грошовою винагородою понад двадцять  ліквідаторів громади  з нагоди Дня 35-х роковин аварії на ЧАЕС!  Хай залишиться у минулому й ніколи не повториться жах чорнобильської катастрофи. А пам'ять про ті події навчить нас цінувати мир і спокій. Бажаю кожному з Вас, шановні ліквідатори, міцного здоров'я, благополуччя і достатку у родинах, довгих та щасливих років життя.

Фастівська ДПІ ГУ ДПС  інформує

Фастівська ДПІ ГУ ДПС інформує

ФОП, що надає послуги перукарні чи салону краси та не використовує найманих працівників, може застосовувати першу групу платників єдиного податку

Мінцифра інформує

Мінцифра інформує

Інформаційний відеоматеріал «Про епідпис» - https://cutt.ly/xcS5OzU. Інформаційні матеріали про пріоритетні переваги електронних послуг  – https://cutt.ly/jcDiyp1. Посилання на сайт центрального засвідчувального органу – https://www.czo.gov.ua