Увага! Триває конкурс!

Оголошення про прийняття рішення  про проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Бишівський центр первинної медико-санітарної допомоги»

Посилено карантин з 21.03 до 09.04

У Київській області через стрімке поширення коронавірусу серед населення вводяться додаткові карантинні обмеження. Відповідне рішення прийнято обласною комісією з питань ТЕБ і НС.   З 21 березня до 9 квітня 2021 р. на всій території Київщини вводяться такі  додаткові обмеження: Заборона перевезення пасажирів на автобусних маршрутах, в трамваях та тролейбусах в кількості понад 50 відсотків місць для сидіння Проведення релігійних богослужінь дозволено за умови забезпечення площі приміщення не менше 10 квадратних метрів на одну особу; Заборона приймання відвідувачів барами, ресторанами, кафе тощо, крім адресної доставки та замовлень на винос; Заборонено роботу торговельно-розважальних та дитячо-розважальних центрів; Дозволено роботу магазинів продовольчої групи, аптек, зоомагазинів, магазинів побутової хімії та торгівлі квітами; Реалізація непродовольчої групи товарів може відбуватись лише із здійсненням адресної доставки та замовлень на винос; Заборонено роботу закладів культури і проведення культурних масових заходів, басейнів, спортивних заходів. Обмежено роботу ресторанів в готелях; Заборонено діяльність непродовольчих ринків/ павільйонів та ярмарків; Учні всіх закладів освіти області, окрім садочків, спеціальних закладів освіти та учнів 1 – 4 класів після канікул навчатимуться дистанційно; Обмежено відвідування сторонніми особами установ і закладів соціального захисту, в яких тимчасово або постійно проживають/перебувають громадяни похилого віку, та інші особи які потребують особливого догляду, установ і закладів, що надають соціальні послуги сім’ям/особам, які перебувають у складних життєвих обставинах, крім установ і закладів, які надають соціальні послуги екстрено.   Докладніше з протоколом засідання можна ознайомитися за посиланням: http://koda.gov.ua/.../departament-z.../protokoli-teb-ta-ns/. Просимо мешканців громади з розумінням поставитись до всіх протиепідемічних обмежень. Від цього залежить здоров'я і життя кожного з нас.Бережіть себе!

У Бишеві вшанували пам'ять Тараса Шевченка

Сьогодні депутати, старости та керівний склад Бишівської громади на чолі з головою Іваном Рознаєм вшанували пам'ять Великого Кобзаря покладанням квітів до його пам'ятника у с. Бишів.

Цифрова освіта

На виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 29 вересня 2019 року, зокрема, цілі: «Українець, який хоче мати цифрові навички, може їх вільно набути», Міністерство цифрової трансформації України запустило національну онлайн-платформу з цифрової грамотності «Дія. Цифрова освіта», яка доступна у мережі Інтернет за посиланням: osvita.diia.gov.ua. Наразі, на платформі доступні шість онлайн-серіалів для держслужбовців та представників місцевого самоврядування: «Цифрова грамотність для державних службовців» «Кіберняні» «Доступ до публічної інформації» «Відкриті дані для державних службовців» «Основи кібергігієни» «Викривач у законі». Звертаємо вашу увагу, що після проходження онлайн-курсів, можна отримати сертифікат-підтвердження з певним обсягом кредиту ЄКТС.

Привітання з Днем народження

Сьогодні хочемо привітати з Днем народження керівника Народного  аматорського ансамблю "Любисток" с. Бишів,  в.о. директора комунального закладу "Центр культури, дозвілля та спорту" с. Бишів, чудову жінку, колегу, Ступак Валентину Павлівну!  Бажаємо Вам в очах вічного вогнику,  завзяття і натхнення!  Безхмарного, людського щастя та мирного неба над головою! Розуміння і теплого ставлення близьких людей і коханого, надійної вірної людини поруч! Нехай в цьому році Вам фантастично пощастить і фортуна Вам широко посміхнеться! Бажаємо грандіозних успіхів, великих перемог, досягнення недосяжних вершин, простої і вільної дороги до щастя і впевненості в своїх силах! З Днем Народження!