Видача посвідчення батьків та дитини з багатодітної сім’ї

Видача посвідчення батьків та дитини з багатодітної сім’ї

Статус багатодітної сім’ї підтверджується посвідченнями батьків та дитини з багатодітної сім'ї. Для отримання посвідчення, НЕОБХІДНО звернутися одному з батьків за місцем реєстрації, або проживання до служби у справах дітей та сім'ї Бишівської сільської ради, за адресою: с. Бишів, вул. Київська, буд. 48. Перелік документів для отримання посвідчень: 1. Заява батька або матері про видачу посвідчень. 2. Копії свідоцтв про народження дітей. 3. Копії сторінок паспорта батька та матері з даними про прізвище, ім’я, по батькові, дату його видачі, місце реєстрації. 4. Довідки про склад сім’ї. 5. Фотокартки (батьків та дітей з 6 років) 30х40 міліметрів. 6. Свідоцтво про одруження. 7. Довідка про те, що за місцем реєстрації батька або матері посвідчення структурним підрозділом не видавалися (у разі реєстрації батьків за різним місцем проживання). Дітям з багатодітної родини посвідчення видаються з 6 років. При досягненні 14-річного віку вклеюється нова фотокартка в її посвідчення. Всі документи подаються в двох екземплярах, підписуються та завіряються печаткою сільської ради.

Почалися аварійні роботи з ліквідації ям на дорогах

Почалися аварійні роботи з ліквідації ям на дорогах

24 червня 2021 року розпочалися роботи по ліквідації аварійної ямковості ремонту струменевим методом асфальтобетонного покриття автомобільної дороги О 101311 Музичі - Грузьке на відрізку від с. Бишева до с. Грузького. Роботи виконує підрядна організація ТОВ «Київдорпостачсервіс».

Голова Бишівської сільської ради провів особистий прийом громадян

Голова Бишівської сільської ради провів особистий прийом громадян

23 червня 2021 року, голова Бишівської сільської ради Іван Юрійович Рознай провів особистий прийом громадян. Голова розглянув низку індивідуальних звернень. Порушені питання стосувалися реалізації прав громадян на земельні ділянки та отримання жителями громади соціальних послуг. Нагадаємо, прийом громадян з особистих питань голова Бишівської сільської ради проводить кожну середу за адресою: с. Бишів, вул. Київська, буд. 48, конт. тел.: (04578) 2-11-44

До річниці початку війни в Бишеві   

До річниці початку війни в Бишеві   

Про чорні темні дні 1941 року в Бишеві 80 років тому, до Дня скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні, в матеріалі, надрукованому в газеті "Радянське село", органу Бишівського райкому партії (з фондів краєзнавчого музею). Автор, а також свідок подій, учень середньої школи І. Моргуліс - єврей бишівського кагалу, після війни емігрував на свою етнічну землю - Ізраїль.

Святкуємо День молоді разом!

Святкуємо День молоді разом!

Шановна молодь Бишівської територіальної громади! КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту» Бишівської сільської ради запрошує 27 червня відсвяткувати День молоді енергійно та по-молодіжному! Початок о 17:00 год. В програмі: - урочиста святкова частина - дружній матч з міні футболу - розваги - BBQ party - танцювальний майстер-клас - святкова дискотека Місце проведення: с. Бишів, шкільний стадіон На Вас чекає святкова дружня атмосфера! Тож, нічого не плануйте на 27 червня - святкуємо День молоді разом!

Виїзний день до Гружчанської амбулаторії загальної практики сімейної медицини

Виїзний день до Гружчанської амбулаторії загальної практики сімейної медицини

Напередодні Дня медичного працівника, заступник КОР Тетяна Семенова разом з головою Бишівської сільської ради Іваном Рознаем, відвідали Гружчанську амбулаторію загальної практики сімейної медицини Бишівської територіальної громади та привітали з професійним святом колектив Бишівської амбулаторії. Оглянувши відремонтоване приміщення амбулаторії первинної медико-санітарної допомоги, ознайомившись із режимом роботи, забезпеченням лікарськими препаратами та медичним обладнанням, поспілкувалися з працівниками, разом обговорили проблеми та плани майбутньої роботи амбулаторії. «З одинадцяти амбулаторій колишнього Макарівського району, приміщення саме цієї амбулаторії було в найгіршому стані. Коли в минулому році ми розпочали капітальний ремонт, мало хто сподівався, що його буде зроблено, адже були місцеві вибори, громада відійшла до іншого району, та й в цілому зневірені жителі "підігріті" постійними дописами в фб на кшталт "все вкрали, нічого не вийде" мало сподівалися на результат. А результат є, і сьогодні жителі Грузького та навколишніх сіл будуть отримувати медичну послугу в охайному, чистому, теплому відремонтованому приміщенні. А медики працюватимуть в гарних умовах. Дякую за витримку, цілеспрямованність та відданість справі голові Бишівської громади Рознаю Івану Юрійовичу,» - зазначила Тетяна Семенова. «Відремонтована Гружчанська амбулаторія – гарний приклад ефективної співпраці керівництва усіх гілок влади нашого району. Сьогодні ми радіємо успіху та продовжуємо робити все можливе для мешканок та мешканців нашої громади для задоволення якості надання медичних послуг у цій амбулаторії, де створюються всі належні умови для пацієнтів і медичного персоналу» – наголосив голова Бишівської сільської ради Іван Рознай. Дякуємо всім причетним до реалізації капітального ремонту Грузького амбулаторію: Ірині Багінській, Олександру Гулаку, Леоніду Карану, Дмитру та Тетяні Ларчиковим. Здорова громада - успішна громада!

Зі святом Святої Трійці!

Зі святом Святої Трійці!

Шановні мешканки та мешканці Бишівської територіальної громади! Сьогодні, ми святкуємо одне з найбільших свят християнського світу – День Святої Трійці! Щиросердечно вітаю вас з цим світлим святим святом! Нехай Трійця дарує мирне небо Україні, надихає нас на добрі справи, принесе в ваш дім добробут та благодать! У наших силах зробити нашу громаду кращою, а світ навкруги - світлішим та доброзичливим! Міцного здоров'я вашим родинам та близьким, віри й духовності! З повагою Бишівський сільський голова Іван Рознай