Привітання з Днем народження Павленка Володимира Володимировича

Привітання з Днем народження Павленка Володимира Володимировича

Вітаємо з 50-річчям від дня народження депутата Бишівської сільської ради - Павленка Володимира Володимировича! Бажаємо шановному ювіляру міцного здоров’я, щастя, благополуччя, поваги та шани людської, нових успіхів та досягнень у житті, громадській роботі та депутатській діяльності на благо Бишівської сільської територіальної громади та всієї України! З повагою голова Бишівської сільської ради Іван Рознай, виконавчий комітет, депутатський корпус та весь колектив.

ТОЛОКА в с. Лишня біля середнього ставу

ТОЛОКА в с. Лишня біля середнього ставу

В суботу, 3 липня на 9.00 годину біля середнього ставу в селі Лишня відбудеться Толока для чистки території від вимитих пеньків та дерев, щоб змогла проїхати техніка для початку проведення ремонтних робіт на дамбі середнього ставу. Також, заплановано відкидання мішків з піском та розкопування своїми силами рівчак для направлення русла річки через дамбу. Шановні мешканки та мешканці Бишівської територіальної громади! Запрошуємо всіх охочих долучитися до Толоки в селі Лишня! Допомогти мешканцям справитися з наслідками буревію, що пройшов 26 червня 2021 року в селі. Дякуємо за допомогу!

Відновили газопостачання в с. Лишня по вул. Кар'єрна

Відновили газопостачання в с. Лишня по вул. Кар'єрна

Раді повідомити, що сьогодні 2 липня 2021 року, газова служба, після складання акту на підключення з власниками будинків, які були в момент підключення вдома відновила газопостачання споживачів в селі Лишня по вулиці Кар'єрна, які постраждали внаслідок пройденого буревію та випаду великої кількості опадів 26 липня 2021 року.

Шановні мешканки та мешканці постраждалих сіл внаслідок буревію

Шановні мешканки та мешканці постраждалих сіл внаслідок буревію

Шановні мешканки та мешканці постраждалих сіл внаслідок буревію! Дякуємо Вам за добру співпрацю, згуртованість, відповідальність, допомогу один одному, архімандриту Філарету (Єгорову), депутатам сіл та всім небайдужим! Повідомляємо Вам, що Фастівський міжрайонний відділ лабораторних досліджень Державної установи "Київський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я України" взяв на аналіз воду в криницях приватного сектору с. Лишня, с. Осикове. Просимо Вас не пити воду з криниці та свердловин сирою, тільки кип'яченою!!! Не наражайте себе та своїх близьких на небезпеку. Також, у зв’язку з великими затопленнями і підмивами тимчасово перекрита бетонними плитами дорога вул. Кар'єрна в с. Лишні. Проїхати можна через лісову дорогу з вул. Кар'єрна. У разі питань, повторного забору води або допомоги просимо звертатися до старости сіл Лишня та Осикове Дерев‘янченко Оксани Миколаївни за тел. +38(095)3310283 Будьте обережні! Бережіть себе!

Обстеження гідроспоруд в с. Лишня

Обстеження гідроспоруд в с. Лишня

Сьогодні зранку, 28 червня 2021 року, Бишівський сільський голова Рознай Іван Юрійович разом з директором ТОВ «Транстройкапітал» паном Самарец Павло Леонідович та старостою сіл Лишня та Осикове Дерев‘янченко Оксаною Миколаївною обстежили постраждалі гідроспоруди в с. Лишня. «Вода зійшла, і зараз вже більш детально видно якої величезної шкоди принесла нам ця негода» - зазначив Іван Рознай. На верхньому колгоспному ставку вода зруйнувала верхню частину дороги та берегоукріплення. Каркас мосту залишився неушкоджений. Планується повністю зняти верхній шар та покласти на залізобетонний каркас бетонні плити. Берег буде підсипатися. На середньому та нижньому ставках, які прийняли величезний об’єм води з верхніх ставків, були зруйновані берегові зони, повністю зруйновані мости та дороги. Утворилися величезні промоїни. Всі ділянки будуть укріплятися та підсипатися. Завтра зранку заплановане відновлення газопостачання по вул. Кар’єрній села Лишня.

ПАМ’ЯТКА щодо здійснення заходів профілактики інфекційних хвороб серед населення, потерпілого внаслідок повені 

ПАМ’ЯТКА щодо здійснення заходів профілактики інфекційних хвороб серед населення, потерпілого внаслідок повені 

У зв’язку зі стихійним лихом в селах Бишівської територіальної громади, які призвели до можливого підтоплення та забруднення колодязів присадибних ділянок, господарських дворів, в тому числі вигрібних ям, надвірних вбиралень, гноєсховищ, існує можливий ризик спалаху інфекційних захворювань пов'язаних з водним фактором передачі збудника інфекції. Ви можете зарадити цій біді, дотримуючись деяких простих правил гігієни. Просимо Вас ознайомитися з пам'яткою-інструкцією! ПАМ’ЯТКА! Ні в якому разі не використовуйте для пиття воду з відкритих водойм та криниць, тому що внаслідок повені у ці джерела водопостачання могли потрапити зі скотомогильників, кладовищ, вбиралень, хлівів, полів, сміттєзвалищ хвороботворні мікроби – збудники туберкульозу, лептоспірозу, черевного тифу, сибірки, вірусних гепатитів і т.д., яйця та личинки гельмінтів, цисти лямблій, дизентерійних амеб, балантидія кишкового.