Розваги молоді в с. Ясногродці та с. Осикове

Розваги молоді в с. Ясногродці та с. Осикове

3 липня 2021 року в с. Ясногродці та с. Осикове молодь відсвяткувала своє свято - День молоді та мала нагоду спробувати віртуальну реальність з сучасними VR-шоломами та маніпуляторами. Дівчата й хлопці, менші та старші, однаково, з великою цікавістю пробували власні сили у віртуальних світах, не зважаючи на те, що через чималу кількість бажаючих, своєї черги доводилось терпляче чекати. Приємно, що до події долучилися благодійники, які надали актакціон - універсальний оператор телекомунікацій Unitel та Агрохолдинг МС компанії Harveast. Дякуємо за чудову ініціативу Івану Рознаю, сектору розвитку громади,залучення інвестицій та просторового планування Бишівської сільської ради та інструкторам з клубу віртуальної реальності Portal!

Привітання з Днем народження Павленка Володимира Володимировича

Привітання з Днем народження Павленка Володимира Володимировича

Вітаємо з 50-річчям від дня народження депутата Бишівської сільської ради - Павленка Володимира Володимировича! Бажаємо шановному ювіляру міцного здоров’я, щастя, благополуччя, поваги та шани людської, нових успіхів та досягнень у житті, громадській роботі та депутатській діяльності на благо Бишівської сільської територіальної громади та всієї України! З повагою голова Бишівської сільської ради Іван Рознай, виконавчий комітет, депутатський корпус та весь колектив.

ТОЛОКА в с. Лишня біля середнього ставу

ТОЛОКА в с. Лишня біля середнього ставу

В суботу, 3 липня на 9.00 годину біля середнього ставу в селі Лишня відбудеться Толока для чистки території від вимитих пеньків та дерев, щоб змогла проїхати техніка для початку проведення ремонтних робіт на дамбі середнього ставу. Також, заплановано відкидання мішків з піском та розкопування своїми силами рівчак для направлення русла річки через дамбу. Шановні мешканки та мешканці Бишівської територіальної громади! Запрошуємо всіх охочих долучитися до Толоки в селі Лишня! Допомогти мешканцям справитися з наслідками буревію, що пройшов 26 червня 2021 року в селі. Дякуємо за допомогу!

Відновили газопостачання в с. Лишня по вул. Кар'єрна

Відновили газопостачання в с. Лишня по вул. Кар'єрна

Раді повідомити, що сьогодні 2 липня 2021 року, газова служба, після складання акту на підключення з власниками будинків, які були в момент підключення вдома відновила газопостачання споживачів в селі Лишня по вулиці Кар'єрна, які постраждали внаслідок пройденого буревію та випаду великої кількості опадів 26 липня 2021 року.

Шановні мешканки та мешканці постраждалих сіл внаслідок буревію

Шановні мешканки та мешканці постраждалих сіл внаслідок буревію

Шановні мешканки та мешканці постраждалих сіл внаслідок буревію! Дякуємо Вам за добру співпрацю, згуртованість, відповідальність, допомогу один одному, архімандриту Філарету (Єгорову), депутатам сіл та всім небайдужим! Повідомляємо Вам, що Фастівський міжрайонний відділ лабораторних досліджень Державної установи "Київський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я України" взяв на аналіз воду в криницях приватного сектору с. Лишня, с. Осикове. Просимо Вас не пити воду з криниці та свердловин сирою, тільки кип'яченою!!! Не наражайте себе та своїх близьких на небезпеку. Також, у зв’язку з великими затопленнями і підмивами тимчасово перекрита бетонними плитами дорога вул. Кар'єрна в с. Лишні. Проїхати можна через лісову дорогу з вул. Кар'єрна. У разі питань, повторного забору води або допомоги просимо звертатися до старости сіл Лишня та Осикове Дерев‘янченко Оксани Миколаївни за тел. +38(095)3310283 Будьте обережні! Бережіть себе!