Фото без опису

8 жовтня 2021 року черговим караулом 50-го Державного пожежно-рятувального посту с. Бишів було проведено заняття в системі службової підготовки, а саме вправи з оперативного розгортання відділень з установкою пожежно-рятувального автомобіля на пожежний гідрант «З подачею одного ствола "Б" від автоцистерни з використанням гідроелеватора». Перед виконанням нормативу було проведено перевірку знань по табелю оперативного розрахунку для забезпечення чіткого, своєчасного та безпечного виконання дій за призначенням. Особовий склад з поставленою задачею впорався на оцінку «добре».

Такі заняття допомагають рятувальникам чітко та злагоджено виконувати завдання за призначенням, що важливо, адже таким чином усуваються можливі випадки помилок коли необхідно швидко приймати рішення та виконувати поставлені завдання.

Фото без опису

Також, 8 жовтня рятувальники Фастівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання с. Бишів, Бишівської територіальної громади з метою попередження виникнення пожеж та інших надзвичайних подій у житловому секторі.
Працівники ДСНС нагадали громадянам про необхідність дотримання правил пожежної безпеки у побуті. Довели статистику пожеж та основні причини їх виникнення.
Всім вручили профілактичні листівки на протипожежну тематику з вказаними заходами застережливого характеру. Люди запевняли рятувальників, що правил життєдіяльності у побуті дотримуються, адже розуміють, якого лиха може завдати неконтрольований вогонь.

Як показує практика, такі комплексні відпрацювання, без сумніву, дають надзвичайно велику користь для громади. Схожі заходи систематично проводяться і в інших населених пунктах. Адже лише спільними зусиллями громадськості і влади можна мінімізувати кількість пожеж у житловому секторі та зробити життя людей по справжньому безпечним.