Що буде з закладами культури в нашій громаді?

Що буде з закладами культури в нашій громаді?

Яка ситуація зараз з клубами та будинками культури? Яким є бачення розвитку культури в нашій громаді? Як відбуватиметься працевлаштування працівників культури? Про це говорили сьогодні у Бишеві під час великої наради за участю директора сектору культури, молоді, національностей та релігій Макарівської РДА Ліною Факторович, в підпорядкуванні якої досі знаходяться працівники клубів та будинків культури Бишівщини. 

Відбувся семінар для бджолярів та аграріїв

Відбувся семінар для бджолярів та аграріїв

Сьогодні у Бишівському будинку культури відбувся семінар-нарада для бджолярів та сільгоспвиробників щодо безпечного використання засобів захисту рослин. У семінарі взяли участь бджолярі з Бишева, Козичанки, Грузького, Лишні.

Долаємо наслідки снігопаду

Долаємо наслідки снігопаду

Станом на 18.00 9 січня було розчищено всі комунальні дороги громади та дороги між селами, хоча за попередню добу випало близько 30 см снігу, а місцями на дорогах утворились непроїзні замети.

Звернення до Міністра внутрішніх справ  України А. Авакова

Звернення до Міністра внутрішніх справ України А. Авакова

22 січня 2021 року мешканці Фастівського району Київської області і особі міських, сільських та селищних  територіальних громад звернулися до Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, з приводу створення територіального сервісного центру МВС на території міста Фастова. На даний час в м. Фастові та Фастівському районі  відсутній  територіальний центр МВС з надання послуг, пов"язаних із використанням автотранспортних засобів, але на території міста залишилось приміщення та інфраструктура колишнього сервісного центру МВС, який розташований по вулиці Новокиївська, 104, м. Фастів  та має можливості для розміщення структурного підрозділу. Перший заступник Бишівського сільського голови  Віталій Ключник також долучився до  підписання даного  звернення.