Фото без опису

Шановні працівники дошкільної освіти Бишівської сільської територіальної громади!
Прийміть щирі вітання із професійним святом! Виховання дітей на початку їхнього життєвого шляху – не просте завдання, але від його успішного виконання залежить майбутнє. Висловлюю вам сердечну вдячність за невтомну працю, терпіння та любов до найменших жителів нашої громади.
Бажаємо міцного здоров’я, щастя, невичерпного творчого натхнення, любові, здійснення мрій та сподівань.


З нагоди Дня працівника дошкілля, 24 вересня, Бишівський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Каштан» організував цікавий та змістовний святковий концерт для проведення якого працівники закладу підготували святкові привітання й художні номери. До всіх присутніх зі словами привітань звернулася господиня дитсадка «Каштан» Світлана Грибовська: «Свято Дошкілля - це чудова нагода сказати добрі та гарні слова на адресу вихователів, хто віддає свою любов і серце малюкам, виховує й навчає життєвої їх мудрості».

На святкової захід були запрошені Бишівський сільський голова Іван Юрійович Рознай, секретар Бишівської сільської ради Леся Петрівна Коба та начальник комунального підприємства «Благоустрій» Василь Іванович Невмержицький. Іван Юрійович Рознай висловив слова вдячності всім працівникам дитячого садочка: вихователям, няням, кухарям, техпрацівникам, й зазначив, що професія вихователя та всіх працівників дошкільних установ вимагає глибокої самовіддачі, величезного терпіння й нескінченної любові до своєї справи та до маленьких мешканців громади.

Щиро дякуємо за вашу працю, за терпіння до усіх малих бешкетників, за вашу мудрість та творчість!