Фото без опису

Сьогодні, 19 жовтня 2021 року, вуличну акцію «Walk for Freedom/Хода за свободу» з нагоди Європейського дня боротьби з торгівлею людьми в Бишівській територіальній громаді провели вперше!
 
Акція спрямована на підвищення рівня обізнаності населення щодо проблеми торгівлі людьми, поширення важливої інформації про небезпеку, яку вона становить, а також про те, як можна себе уберегти та захистити.

Бишівській громаді її учасники, працівники та начальники структурних підрозділів Бишівської сільської ради під керівництвом керівника служби у справах дітей та сім‘ї Олесі Беленок, пройшли колоною по центру села Бишів, тримаючи в руках брендовані чорні парасолі та листівки з важливою інформацією стосовно проблеми торгівлі людьми, які роздавали й спілкувалися з перехожими.

Фото без опису

Фото без опису

Слід відзначити, що відбувається вона щорічно  у майже 50 країнах світу (понад 500 локацій).
Уже традиційно, 16 жовтня міжнародна організація "А21" та волонтерський рух в усьому світі проводять акцію "Walk for Freedom" ("Хода за свободу").

Дякуємо керівнику служби у справах дітей та сім‘ї Бишівської сільської ради Олесі Беленок за ініціативу долучитись до Акції.

Ініціювало проведення Всеукраїнської інформаційної кампанії Міністерство соціальної політики України, за підтримки Представництва громадської організації А21, Організації з безпеки та співробітництва в Європі та Міжнародної організації з міграції.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фоторепортаж