Фото без опису

Питання належного виховання дітей, відповідальності батьків за неналежне виконання батьківських обов’язків й надалі залишається важливим та актуальним в нашій громаді.

27 вересня 2021 року керівником служби у справах дітей та сім’ї Бишівської сільської ради Олесею Віталіївною Беленок здійснено виїзний прийом громадян у с. Яблунівка та с. Леонівка. Разом зі старостою сіл Яблунівка та Леонівка Валентиною Василівною Козлівською та діловодом Інною Мазорук відвідали родини, що перебувають у складних життєвих обставинах. Тому були, вкотре, візити до громадян з малолітніми дітьми, які самотужки не забезпечують захист прав та інтересів своїх дітей, не дбають про їх фізичний, моральний і психологічний розвиток, не створюють належних умов проживання. З метою проведення профілактичної роботи з батьками, які ухиляються від виконання батьківських обов'язків, надані строки на покращення ситуації в родинах.

З батьками проведено бесіди, щодо створення належних умов проживання, виховання та розвитку дітей, роз'яснено ст. 150 Сімейного кодексу України.

Шановні батьки!
Виховання дітей – відповідальна справа. Розуміння, взаємоповага, підтримка, змістовне дозвілля, спільна участь у вихованні дітей створюють сімейне середовище, сприятливе для розвитку дитини, дотримання її прав та формування гармонійної особистості.