ПОВІДОМЛЕННЯ

Повідомлення про оприлюднення Звіту про стратегічну екологічну оцінку проекту документу державного планування «Детальний план території земельної ділянки з кадастровим номером 3222788300:03:007:0001 площею 10,5051 га по вул. Бишівська, 11 в с. Чорногородка Чорногородського старостинського округу Бишівської сільської ради Фастівського району Київської області щодо розміщення комплексу складських, виробничих та адміністративних будівель для зберігання та переробки сільськогосподарської продукції»

На виконання статті 10 та 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», з метою одержання та врахування зауважень та пропозицій громадськості в рамках громадського обговорення в процесі стратегічної екологічної оцінки, Бишівська сільська рада інформує:

1. Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту:
Містобудівна документація «Детальний план території земельної ділянки з кадастровим номером 3222788300:03:007:0001 площею 10,5051 га по вул. Бишівська, 11 в с. Чорногородка Чорногородського старостинського округу Бишівської сільської ради Фастівського району Київської області щодо розміщення комплексу складських, виробничих та адміністративних будівель для зберігання та переробки сільськогосподарської продукції». Метою розроблення детального плану території є: визначення планувальної організації; визначення планувальних обмежень використання території, переважних та супутніх видів використання території, містобудівних умов та обмежень; визначення комплексності напрямів проведення інженерної підготовки та інженерного забезпечення території; організація транспортного і пішохідного руху; охорона і поліпшення стану навколишнього середовища, забезпечення екологічної безпеки.

2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: відповідно до чинного законодавства.

3. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:
а) дата початку та строки здійснення процедури: з 28.12.2022 р. та триватиме до 26.01.2023 р.
б) способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо): пропозиції приймаються у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім'я та по батькові, місця проживання, особистим підписом заявника і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.
в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення): не передбачається проведення громадських слухань;
г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: з проектом документу державного планування можливо ознайомитись на офіційному веб-порталі Бишівської сільської ради Фастівського району Київської області (https://byshiv-rada.gov.ua/), а також у приміщенні Бишівської сільської ради, за адресою: 08072, Київська обл., Фастівський р-н, с. Бишів, вул. Київська, 48 протягом 30 днів з дня оприлюднення цього повідомлення.
ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштову та електронну адреси та строки подання зауважень і пропозицій: адміністративне приміщення Бишівської сільської ради, за адресою: 08072 Київська обл., Фастівський р-н, с. Бишів, вул. Київська, 48. Електронна адреса: buchiv-rada@ukr.net Строк: з 28.12.2022 р. по 26.01.2023 р.;
д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: приміщення Бишівської сільської ради, за адресою: 08072, Київська обл., Фастівський р-н, с. Бишів, вул. Київська, 48.

4. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування: зважаючи на географічне положення території проектування містобудівної документації проведення транскордонних консультацій, не очікуються.

ЗВІТ ПРО СТРАТЕГІЧНУ ЕКОЛОГІЧНУ ОЦІНКУ ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ - ДЕТАЛЬНИЙ ПЛАН ТЕРИТОРІЇ земельної ділянки з кадастровим номером 3222788300:03:007:0001 площею 10,5051 га по вул. Бишівська, 11 в с. Чорногородка Чорногородського старостинського округу Бишівської сільської ради Фастівського району Київської області щодо розміщення комплексу складських, виробничих та адміністративних будівель для зберігання та переробки сільськогосподарської продукції