Фото без опису

З 1 по 3-тє число кожного місяця ДТЕК Київські регіональні електромережі очікує від клієнтів покази електролічильників. Завдяки цим даним постачальники електроенергії можуть формувати коректні квитанції, а клієнти – оплачувати реально спожиті кіловати. Компанія пояснює про особливості передачі показів багатозонних лічильників та нагадує про способи, якими це найзручніше робити.

«ДТЕК чує та розуміє потреби клієнтів. Для зручності передачі показів електроспоживання в компанії працюють дистанційні сервіси. Це зокрема чат-бот, сайт, мобільний додаток «Мережі онлайн», особистий кабінет та автоматичне голосове меню (IVR). Вони прості у використанні та не вимагають відвідування офісів компанії. Все можна зробити за допомогою телефону та інтернету», — зазначають в ДТЕК Київські регіональні електромережі.

Водночас в ДТЕК Київські регіональні електромережі звертають увагу клієнтів на особливості передачі показів багатозонних приладів обліку. Клієнтам з такими приладами потрібно передавати не одне, а декілька значень — 2 для двозонного («день» та «ніч») та 3 для трьохзонного («пік», «напівпік», «ніч») лічильника. В залежності від моделі приладу, відображення зони має різні індекси. У клієнтів ДТЕК Київські регіональні електромережі вони такі:
- для лічильника типу GAMA зона «день» на дисплеї буде відображатися з індексом «1.5.8.2», а зона «ніч» — «1.5.8.1»;
- прилад марки NiK: «день» — «1.8.2» або «1.5.8.2», «ніч» — «1.8.3» або «1.5.8.1»;
- якщо у вас лічильник типу NP або MTX, то зона «день» — «А2» або «1.8.2», а зона «ніч» — «А1» або «1.8.3».

Оберіть найбільш зручний для себе канал і подавайте покази щомісяця:

  • через мобільний додаток «Мережі онлайн» (додаток доступний в AppStore та Google Play Market);
  • веб-форму на сайті без додаткової реєстрації. У розділі треба обрати район, вказати номер особового рахунку, кількість зон на вашому лічильнику та покази по зонах;
  • особистий кабінет на сайті ДТЕК Київські регіональні електромережі;
  • чат-бот у Viber або Telegram. В пошуку ввести «ДТЕК Київські регіональні електромережі»;
  • голосове меню автоматичної передачі показів. Телефонуйте за номерами (044)4590740, (067/093/099)4957040 та обирайте кнопку «2». Після дотримуйтесь інструкцій для успішної фіксації показів.