Відповідно до ст. 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, оприлюднюється проєкт рішення Бишівської сільської ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Бишівської сільської ради Фастівського району Київської області» на офіційному веб-сайті Бишівської сільської ради.

Мета проєкту: встановлення на території Бишівської сільської ради порядку сплати земельного податку відповідно до вимог Податкового кодексу України. Проєкт спрямований на задоволення потреб громадян та суб’єктів підприємницької діяльності в здійсненні господарської діяльності, що створить передумови для сприятливого соціально-економічного розвитку сільської територіальної громади.

Зауваження та пропозиції приймаються у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, обґрунтуванням поданих пропозицій (зауважень) протягом місяця з дня оприлюднення за адресою: 08072, Київська область, Фастівський район, с. Бишів, вул. Київська 22-а, третій поверх - «загальний відділ» та на електронну адресу: buchiv-rada@ukr.net

Проект рішення Бишівської сільської ради "Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Бишівської сільської ради Фастівського району Київської області"

Фото без опису