Шановні мешканці Бишівської громади!

Пропонуємо Вам пройти опитування, яке проводиться Бишівською сільською радою в рамках виготовлення Комплексного плану просторового розвитку території Бишівської територіальної громади з метою визначення перспектив розвитку Бишівської сільської територіальної громади.

Анкетування, яке проводиться в межах підготовчого етапу до розроблення Комплексного плану, є повністю анонімним. Складається з відкритих (де необхідно надати коротку або розширену відповідь) та закритих (де необхідно обрати одне з перелічених варіантів) запитань. У питаннях відкритого типу просимо якомога чіткіше, повніше відповісти на запитання. Ми всі хочемо бачити територіальні громади України, і Бишівську ТГ зокрема, мирною, квітучою, незалежною, ОДНАК у даному анкетуванні просимо зосередитися на секторах/напрямках розвитку, конкретних ідеях та висловленні обґрунтованої позиції щодо проблематики, яку Комплексний план направлений вирішити, та перспектив розвитку.

🔰З 1 січня 2025 року Комплексний план просторового розвитку території територіальної громади буде єдиним документом, який забезпечуватиме розвиток громади. За відсутності Комплексного плану буде заблокована можливість відводити земельні ділянки, змінювати їхнє цільове призначення, отримувати дозволи на будівництво. Також територіальна громада без Комплексного плану не матиме грантової підтримки від іноземних держав.

Орієнтовний час на проходження опитування – 10 хвилин.

👉Заповнюйте анкету за наступним посиланням: https://forms.gle/zrPzDh6koyNFJKBW6

👉Анкетування триватиме з 21 травня по 10 червня.

Ваші відповіді є вкрай важливими для зміцнення та розвитку громади!

 

 

Фото без опису