Фото без опису

14 грудня, рівно 36 років тому, ціною надлюдських зусиль було завершене будівництво саркофага над зруйнованим четвертим енергоблоком Чорнобильської АЕС. 206 днів знадобилося нашим героям-ліквідаторам, щоб «укрити» джерело вивільнення руйнівної енергії та врятувати світ. 

Тепер щороку, в цей день, ми вшановуємо учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, які першими взяли на себе потужний удар радіації, заплативши власним життям і здоров’ям, щоб локалізувати аварію та врятувати країну і світ від радіаційного забруднення. З усією повагою бажаємо мужнім ліквідаторам-чорнобильцям і їхнім родинам міцного здоров’я, довгих років життя і родинного благополуччя. Низький уклін, щира вдячність і обов’язково мирного українського неба!  

Подяка та шана ліквідаторам аварії на ЧАЕС. Вічна пам‘ять тим, хто ціною життя виконав свій обов‘язок.

Дякуємо героям сучасності, які у перший місяць зухвалого повномасштабного вторгнення росії вже вдруге врятували світ від глобальної ядерної катастрофи та протягом 600 годин в окупації виконували свої професійні обов'язки. Окрема подяка 46 добровольцям-працівникам станції, які 20 березня замінили першу зміну персоналу ЧАЕС. Всі ви для нас Герої! 

Пам‘ятаємо подвиги минулого, цінуємо героїв сьогодні. Разом до Перемоги!