Опис вакансії
Назва та категорія посади, стосовно якої прийнято рішення про необхідність призначення: Спеціаліст з оборонної діяльності, мобілізаційної роботи, цивільного захисту, взаємодії з правоохоронними органами загального відділу Бишівської сільської ради. Сьома категорія посад органу місцевого самоврядування.

Посадові обов’язки: організація заходів щодо мобілізаційної підготовки та мобілізації і контроль за їх здійсненням у відповідній сфері управління в межах, визначених законодавством; забезпечення реалізації державної політики у мобілізаційної підготовки тощо.

Умови оплати праці: посадовий оклад 4540,00 + премії та надбавки.

Інформація про строковість призначення на посаду строково, до призначення на цю посаду переможця конкурсу або до спливу 12 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану. При призначенні особи на посаду ОМС вперше встановлення випробувального терміну строком на три місяці.

Перелік документів, які необхідно надати для призначення на посаду в період дії воєнного стану, в тому числі спосіб подання, адреса та строк їх подання: резюме в довільній формі, заповнена автобіографія, диплом про освіту та особова картка, проходження співбесіди. Документи можна подати нарочно за адресою: с. Бишів, вул. Київська 22-Б або надіславши на електронну адресу, вказавши в темі назву посади Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань призначення на посаду: перший заступник з питань діяльності виконавчих органів ради Віталій Ключник, м.т. 096 586 67 76, e-mail: buchiv-rada@ukr.net

Кваліфікаційні вимоги:
1. Освіта вища військова, проходження військової кафедри
2. Досвід роботи 1 рік
3. Володіння державною мовою вільно та обов’язково