Шановні мешканці Київщини!

В Україні триває повномасштабна війна. Російські окупанти на території нашої Держави показали всю свою цинічність та підлість. Наразі загарбники продовжують знищувати нашу інфраструктуру. Це спричиняє труднощі із поставкою товарів. Зокрема і постачання пального.  

Проте хочу вас заспокоїти, що це тимчасово, ми отримуватимемо пальне, що постачатиметься із-за кордону – з Європейського Союзу. Після налагодження логістичної системи дефіцит буде покритий.

У першу чергу забезпечуємо пальним Збройні Сили, рятувальні служби, медиків, поліцію та усіх, хто безпосередньо задіяний у захисті держави та у допомозі постраждалим внаслідок російської агресії.

Після цього пріоритетним напрямком буде забезпечення пальним критичних галузей економіки, зокрема і аграрного сектору.

Враховуючи те, що єдиним джерелом постачання буде Європейський Союз, споживачам треба бути готовими до того, що ціна на певні види пального буде на рівні із сусідніми країнами. Ми маємо усвідомлювати, що зростання ціни пального неминуче, поки триває війна.

Протягом найближчих тижнів ми розраховуємо налагодити стабільне постачання за новою логістичною схемою та покрити дефіцит, що виник через руйнуванняінфраструктури, яка забезпечувала виробництво, постачання і зберігання пального в Україні.

Просимо усіх громадян зберігати спокій та не створювати додатковий ажіотаж. Ми всі повинні розуміти – поки йде війна ми будемо стикатися з додатковими труднощами.

Тому звертаюся до Вас, якщо можна обійтись без використання приватного автотранспорту і користуватись громадським транспортом, треба це зробити. Просимо вас утриматись від несуттєвих поїздок.

Влада працює над вирішенням цього питання, і незабаром дефіцит пального буде покритий.

Разом переможемо.

Відеозвернення голови КОВА Олександра Павлюка про ситуацію з пальним на YOUTUBE