З 09 грудня по 15 грудня 2021 року проводитиметься громадське обговорення кандидатури Міщенко Лідії Олексіївни на посаду старости Гружчанського старостинського округу шляхом опитування жителів сіл Грузьке та Весела Слобідка.

Також буде проведена зустріч Міщенко Лідії Олексіївни, кандидатки на посаду старости Гружчанського старостинського округу, з жителями сіл Грузьке та Весела Слобідка, яка відбудеться 13 грудня о 15:00 в Будинку культури с. Грузьке за адресою: вул. Шевченка, 13 -А, с. Грузьке.

Віддати свій голос за подану кандидатуру можуть жителі сіл Грузьке та Весела Слобідка, які є громадянами України, мають право голосу на виборах та зареєстровані у даних населених пунктах, шляхом заповнення підписних листів на підтримку внесеної кандидатури старости.

Громадське обговорення проводиться для жителів з обов’язковим дотриманням вимог постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 “Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19” щодо карантинних обмежень.