Фото без опису

З 09 грудня по 15 грудня 2021 року проводитиметься громадське обговорення кандидатури Дерев’янченко Оксани Миколаївни на посаду старости Лишнянського старостинського округу шляхом опитування жителів сіл Лишня, Осикове та Мостище.

Також буде проведена зустріч Дерев’янченко Оксани Миколаївни, кандидатки на посаду старости Лишнянського старостинського округу, з жителями сіл Лишня, Осикове та Мостище, яка відбудеться 13 грудня о 12:00 в Будинку культури с. Мостище за адресою: вул. Слобідська, 8, с. Мостище.
Віддати свій голос за подану кандидатуру можуть жителі сіл Лишня, Осикове та Мостище, які є громадянами України, мають право голосу на виборах та зареєстровані у даних населених пунктах, шляхом заповнення підписних листів на підтримку внесеної кандидатури старости.

Громадське обговорення проводиться для жителів з обов’язковим дотриманням вимог постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 “Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19” щодо карантинних обмежень.

Фото без опису