Фото без опису

 

ПРО СКЛИКАННЯ ЧЕРГОВОЇ ШОСТОЇ СЕСІЇ

БИШІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

 

Згідно з розпорядженням сільського голови Бишівської сільської ради  від 26.02.2021  № 24 "Про скликання чергової шостої сесії Бишівської сільської ради VIII скликання" 09 березня 2021 року о 14 годині відбудеться чергова шоста сесія Бишівської сільської ради у приміщенні Будинку культури за адресою:  с. Бишів, вул. Київська, 50.

 

На розгляд засідання передбачається винести наступні питання:

 

  1. Про затвердження звітів про виконання бюджетів сільських рад Бишівської сільської територіальної громади за 2020 рік.
  2. Про затвердження кодів бюджетної класифікації на 2021 рік
  3. Про затвердження структури та загальної чисельності виконавчого комітету Бишівської сільської ради та її виконавчих органів (нова редакція).
  4. Про затвердження Положення про фінансовий відділ Бишівської сільської ради (нова редакція).
  5. Про затвердження Положення про Відділ освіти, молоді та спорту, туризму, культури та релігій Бишівської сільської ради(нова редакція).
  6. Про закріплення на праві оперативного управління за відділом освіти, молоді та спорту, туризму, культури та релігій Бишівської сільської ради будівель та споруд комунальної власності Бишівської сільської територіальної громади.
  7. Про організацію харчування дітей у навчальних закладах Бишівської сільської ради Київської області.
  8. Про створення Комунального некомерційного підприємства «Бишівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Бишівської сільської ради Київської області.
  9. Про створення комунального підприємства «Добробут-15» Бишівської сільської ради Київської області.
  10. Про затвердження Програми фінансової підтримки комунального
    підприємства «Добробут-15» Бишівської сільської ради та здійснення внесків до його статутного капіталу на 2021 рік.
  11. Про затвердження програми пільгового забезпечення ліками хворих на цукровий діабет та не цукровий діабет жителів Бишівської сільської територіальної громади на 2021 рік.
  12. Про внесення змін до рішення сесії Бишівської сільської ради від 02.2020 № 14-01-VІІІ «Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2021рік».
  13.  Про внесення змін до рішення сесії Бишівської сільської ради від 24.12.2020 № 46-02-VIII «Про бюджет Бишівської сільської територіальної громади на 2021 рік»
  14. Про покладання обов’язків із вчинення нотаріальних дій.
  15. Земельні питання.
  16. Різне.