Фото без опису

Фото без опису

Сьогодні до нашої громади в рамках проєкту Просвітницька Ліга з візитом завітав Народний депутат України Олег ДУНДА👐

Проєкт Просвітницька Ліга насамперед працює за ініціативи саме депутата – це є робота з молоддю по залученню її до розвитку України і зниження високої міграції української молоді за кордон, яка була викликана повномасштабною війною.

Відвідав пан Олег Бишіський академічний ліцей та Ясногородську гімназію в яких провів відкриті уроки для учнів 9-11 класів. Дискусія розпочалась зі знайомством з різними професіями та можливостями, які відкриваються перед школярами. Діти активно поділилися думками ким би вони хотіли стати в майбутньому та порівнювали умови життя в Україні та закордоном. І зважаючи на військовий стан в Україні зауважили, що освіту і своє майбутнє планують на рідній землі. Говорили і про молодіжний відкритий простір, і про спорт та залучення школярів до громадської молодіжної ради. Традиційно дискусували про наших українських воїнів та майбутню перемогу💙

Фото без опису

Фото без опису

На зображенні може бути: 10 людей та люди навчаються

☝️Метою даного візиту є надання стимулу українським школярам для вступу до українських вузів. До цієї ініціативи активно долучилися університети Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського та Київський національний університет імені Тараса Шевченка.

Під час навчання діти отримають знання та навички, знайомляться з новаціями в науковій, технічній та соціальній сферах. Це чудова можливість проявити себе і в подальшому стати стипендіатом цікавих програм.

Дякуємо за візит до нашої громади та неймовірні емоції школярів🤝