На зображенні може бути: 6 людей та текст

🍂Осінь завжди багата святами. Останнім часом цей перелік доповнює уже традиційне свято – День села. Цими вихідними відсвяткували День села жителі Бишева.

🌟Щирі слова привітань лунали місцевим жителям від Бишівського сільського голови Івана РОЗНАЯ. Зокрема, вітаючи земляків зі святом, сільський голова вручив подяки тим людям, які небайдужі до проблем громади та беруть активну участь у житті села. Побажав жителям міцного здоров’я, злагоди в родинах, віри в краще майбутнє свого села і всієї України, наголосивши, що такі свята дають людям надію на краще життя і спонукають вірити в себе і у свої можливості.

На зображенні може бути: 10 людей та натовп

На зображенні може бути: 7 людей

✨Заступник голови Київської обласної ради Тетяна СЕМЕНОВА, завітавши на свято в Бишів, з нагоди відзначення Дня села не лише привітала присутніх, але й вручила грамоти активним жителям громади.

На зображенні може бути: 7 людей та кларнет

💃Аматорські колективи громади продовжили урочистість. У концертній програмі взяли участь і молодші жителі громади, а саме дитячий колектив «Дзвіночок», танцювальний колектив Бишівського академічного ліцею та ВІА «Обережно квіти».

🥟🥮Господині села частували гостей смаколиками. На маленьких гостей свята чекати веселі ігри та руханки, які провели фасилітатори Бишівського та Яблунівського цифрових центрів.

Під час всього свята гості донатили для ЗСУ!

🤗Такі заходи, як День села, об'єднують громаду і наповнюють серця гордістю за рідну землю і людей, які тут працюють.

🫶Щиро дякуємо усім, хто долучився до організації свят і бажаємо громаді й надалі такої згуртованості, яку вони проявили під час святкування Дня села.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису