Фото без опису

🌟30 вересня біля клубу с. Мостище відбувся благодійний ярмарок" Все буде Україна" на підтримку ЗСУ.

💛Завдяки підтримці та небайдужих жителів села та гостей заходу на допомогу Збройним Силам України вдалося зібрати 14 тисяч 5 гривень.💙

🪄Захід відкрила староста Лишнянського старостинського округу Дерев'янченко Оксана Миколаївна.

🙏Хвилиною мовчання вшанували пам'ять за загиблими внаслідок російської агресії.

🌟В цей день завітали почесні гості: Бишівський сільський голова Іван РОЗНАЙ, перший заступник голови Бишівської сільської ради Віталій КЛЮЧНИК та директор Центру культури, дозвілля та спорту Валентина СТУПАК.

📯За особистий внесок в розвиток та добробут села, за активну життєву позицію, незламність перед життєвими випробовуваннями, волонтерство, жителям села було вручено грамоти та подяки, а Мостищанському сільському клубу сертифікат на виготовлення патріотичного банеру.

🪅Концерт розпочався з привітання Аматорського вокального колективу " Перлина краю". Своєю високою майстерністю танців нас зачарувала Служенко Софія, а дітки спортивно - танцювального колективу Новосілківської школи подарували глядачам два неймовірні танці. Вчитель історії та керівник краєзнавчого музею ім.Віталія Кулаковського, Микола Миколайович Білоцький, розповів про історію нашого чарівного села.

☺️Щиро вдячні всім Аматорським вокальним, художнім, народним колективам сіл: Осикове" Калиновий гай, Чорногородки" Криниченька", Лишні "Чарівниці" та "Сік землі", Бишів" Любисток", Обухівського УВП УТОС" Світанок",дуету" Журавка"с. Ясногородка та Назару Голенко за патріотичні, веселі, запальні пісні.

☺️Також ми дякуємо всім господиням та господарям, які приготували на благодійну ярмарку смачні страви, старостам Лишнянського старостинського округу та Яблунівського старостинського округу. І авжеж нашим підприємцям котрі зробили свято для діток.

💛Разом ми сила!

💙Разом до Перемоги!

🇺🇦Слава Україні!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

+13