Фото без опису

✨Сьогодні був особливий початок навчального року в Бишівському академічному ліцеї , попри всі обставини та труднощі пролунав «перший дзвоник».

👫На подвір’ї школи було сотні схвильованих, радісних облич школярів, вчителі, батьків та гостей. Цього року діти зможуть навчатися офлайн. Керівництво школи зробило усе, щоб це стало можливим, адже Бишівський академічний ліцей і його колектив незламний💪

Фото без опису

На зображенні може бути: 2 людини та натовп

На зображенні може бути: 13 людей

 

🖇️Особисто привітати школярів та педагогів з початком нового навчального року завітали - заступник голови Київської обласної ради Тетяна Семенова, Бишівський сільський голова Іван Рознай, настоятель Свято-Покровського Храму отець Іван, також на святі були присутні працівники сільської ради.

На зображенні може бути: 7 людей

🔰Під час вітального слова Тетяна Семенова вручила грамоту та іменний годинник директору Бишівського ліцею Тетяні Мудрик.

На зображенні може бути: 8 людей

📜З вітальним словом та подякою Іван Рознай звернувся до батьків, вчителів та всіх гостей, які допомагали школі та продовжують це робити. 🪄Для школярів побажав оптимізму, бадьорості та щоб навчальний рік був наповнений цікавими уроками, новими зустрічами і відкриттями.

Надодачу вручив сертифікат на тенісний стіл для ліцею.

☝️Після урочистої частини лінійки школярі та вчителі провели навчальне відпрацювання сигналу повітряної тривоги.

🎉Долучаємось до усіх привітань, які прозвучали і ще раз побажаємо усім учням сміливості. Вірте у себе та мрійте, мрії обов’язково збуваються!

Фото без опису

Фото без опису

На зображенні може бути: 14 людей

На зображенні може бути: 5 людей

На зображенні може бути: 12 людей

На зображенні може бути: 3 людини та натовп

 

На зображенні може бути: 5 людей, сеґвей, скейтборд та скутер

☺️Не бійтеся викликів і навчайтеся із задоволенням.

✨Віримо, що саме молоді, натхнені та освічені відбудують нашу країну.

🎊Зі святом знань усіх учнів і педагогів Бишівського академічного ліцею! Велика подяка усім нашим захисникам і захисницям.✨