Фото без опису

💭Понад 1100 нових робочих місць буде створено на Київщині завдяки проєкту «єРобота»
 📎Мікрогрант на старт або розвиток бізнесу отримають ще 24 мешканці Київщини. Вони стали черговими переможцями програми «Власна справа» урядового проєкту «єРобота» за підсумками 11-го у цьому році періоду подачі заяв, який тривав з  19 червня по 2 липня. Грантові кошти планують спрямувати на відкриття кавярень, продуктових магазинів, медичних кабінетів загальної практики, швейних майстерень та цехів, у сферу будівництва тощо.
🏷️В цьому році позитивні рішення щодо отримання мікрогранту отримали 310 наших переможців.
📊Загалом же за час дії програми (з липня 2022 р.) на Київщині прийнято 537 позитивних грантових рішень на суму понад 118,5 млн грн, схвалені бізнес проєкти передбачають створення близько 1 127 нових робочих місць. 🤗Київська обласна служба зайнятості запрошує всіх, хто має бізнес-ідею та бажає її втілити, подати заявку для отримання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу. Розмір гранту за цією програмою – від 50 тис. до 250 тис. грн (в залежності від кількості створених робочих місць). Деталі за посиланням: https://is.gd/xBaklo  
☝️Наразі також здійснюється прийом заяв щодо надання мікрогрантів для учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни та їх подружжя, які мають можливість отримати до 1 млн грн https://is.gd/jxqZ7j

📍Подати заявку на участь у проєкті «єРобота» можна через портал Дія прямо зараз https://is.gd/KT7RoW
Особи, які отримали відмову у фінансуванні в минулих періодах, мають можливість подати заявку повторно. Кінцевий термін проєкту –19 листопада 2023 року.
📲Консультації на нашому каналі онлайн-підтримки в Telegram https://t.me/fnLlSCkuIls1ZjVi
Пропонуємо ознайомитися з інформацією щодо актуальних подій та змін у роботі Київської обласної служби зайнятості на наших:
Фейсбук-сторінці:  https://www.facebook.com/kyivobl 
Інстаграм-сторінці: https://www.instagram.com/kobl_cz/ 
на сайті Київського ОЦЗ  https://kir.dcz.gov.ua/.

Фото без опису