🔰21 липня 2023 року, у нашій громаді  відкрили поліцейську станцію, яка на сучасному рівні забезпечуватиме правопорядок у  довколишніх селах громади.
🎊На урочистому відкритті були присутні начальник Головного управління Національної поліції в Київській області, генерал поліції третього ранку Андрій НЄБИТОВ, керівництво Фастівського районного управління поліції, голова Бишівської територіальної громади Іван РОЗНАЙ, місцеві мешканці і власне поліцейський офіцер громади, капітан поліції Юрій ВАЩЕНКО.
📍Відкриття поліцейської станції – перший і надзвичайно важливий крок у впровадженні проєкту Поліцейський офіцер громади на території Бишівської територіальної громади. Це запорука відкритості та доступності поліцейських послуг для кожного місцевого мешканця.
🪧Поліцейська станція розташована за адресою: с. Яблунівка, вул. Миру, 2.
Під час відкриття станції присутні оглянули приміщення, обладнане всім необхідним для роботи правоохоронця. Також поліцейському вручили ключі від службового автотранспорту.
😌Відтепер поліцейський офіцер громади оберігатиме та захищатиме спокій місцевих мешканців, аби кожен почував себе у безпеці.