💬На початку березня 2022 року опорний заклад освіти «Бишівський академічний ліцей» внаслідок ракетного обстрілу та авіобомбардування зазнав значних пошкоджень та руйнувань. Було пошкоджено покрівлю, вікна та двері, пошкоджено опалювальну систему та зруйновано перестінки  класів.

❇️Нагальним питанням було терміново відремонтувати  покрівлю та замінити вікна. Протягом 2022 року Департаментом регіонального розвитку КОВА були проведені роботи по ремонту покрівлі загальною площею 2554 кв.м, замінено 124 вікна та 8 дверей, а також повністю замінена система опалення. Ми змогли вберегти приміщення від подальшої руйнації та врятувати обладнання та майно ліцею. Залишилося ще дуже багато роботи, адже школа була побудована ще в 1972 році. ✅Проведені роботи щодо ремонту покрівлі, заміні вікон та дверей стали початком відновлення приміщення ліцею. 

📎В подальшому плануємо розробити Проектно-кошторисну документацію на капітальний ремонт електропостачання, внутрішні роботи, термомодернізацію будівлі, відмостку, водопостачання та водовідведення. Найближчим часом розпочнемо роботи по облаштуванню найпростішого укриття.

🔰Разом ми сильні і нездоланні💪

Фото без опису