Голова Київської ОВА Руслан Кравченко побував в Українці, де вранці внаслідок падіння уламків російської ракети є влучання в багатоповерховий будинок.

Через це пошкоджено квартири на 5 та 6 поверсі. Постраждала дівчинка, яка доставлена в лікарню Охматдит. Про це повідомив голова Київської ОВА на своїй сторінці у Facebook.

«Мешканцям будинку надається вся необхідна допомога та вирішується питання щодо їх забезпечення тимчасовим житлом», – написав він.

Руслан Кравченко поставив завдання розпочати демонтаж фасаду пошкодженої частини будинку, провести інструментальне обстеження, у максимально короткі терміни розробити проєктно-кошторисну документацію та оперативно розпочати капітальний ремонт пошкоджених квартир і будинку. 

Також Руслан Кравченко зазначив, що Київська обласна військова адміністрація надаватиме всю необхідну допомогу, щоб люди швидше повернулися додому.

 

https://koda.gov.ua/ruslan-kravchenko-pobuvav-v-ukrayinczi-de-vranczi-vnaslidok-padinnya-ulamkiv-rosijskoyi-rakety-stalosya-vluchannya-v-bagatokvartyrnyj-budynok/