Фото без опису

🇺🇦🤝🇪🇺 В рамках ініціативи "Мости довіри", що реалізується Радою європейських муніципалітетів і регіонів (РЄМР) спільно з Асоціація міст України за підтримки "U-LEAD з Європою", 25 квітня розпочався 1-й день навчальної поїздки до Угорщини.

✅ Українські муніципалітети отримали можливість зустрітися з представниками Угорської національної асоціації органів місцевого самоврядування (TÖOSZ), щоб обговорити угорську систему місцевого самоврядування та її аспекти, які можуть бути корисними для застосування подібних принципів в Україні.

Українські колеги також вивчали роботу угорських комунальних служб, співвласниками яких є органи місцевого самоврядування, процеси утримання доріг, енергетичні питання, житлову концепцію, "розумний" дитячий садок, тощо. Українські колеги поділилися досвідом реформи децентралізації в Україні, компетенціями муніципалітетів та роботою в умовах війни.

💫Бишівська сільська територіальна громада прийняла участь у зустрічі з представниками Угорської національної асоціації органів місцевого самоврядування (TÖOSZ), щоб обговорити угорську систему місцевого самоврядування та її аспекти, які можуть бути корисними для застосування подібних принципів в Україні.

А наші сувенірні подарунки зачарували, адже ми подарували частинку душі кожного українця 💙💛

Відбудуємо Україну разом💙💛

Дякуємо:

Асоціація міст України

ULEAD з Європою / ULEAD with Europe

Rudnyk Nataliia