Фото без опису

Вітаємо заслуженого художника України Анатолія Марчука, жителя села Козичанка Бишівської територіальної громади, з відкриттям першої картинної галереї в Україні з часу повномасштабного вторгнення.

Запрошуємо поціновувачів мистецтва та всіх охочих відвідати Фастівську картинну галерею, яка відкрилася 2 січня 2023 року у місті Фастові, на виставку картин українських художників, частина з яких була створена під час першого професійного мистецького пленеру «Фастів живописний» у 2022 році. У картинах відчувається індивідуальність кожного митця, його власне бачення світу. Усі полотна наповнені повітрям, світлом та душевним теплом.

Наші Вам вітання! Висловлюємо щире захопленнями Вами, пане Анатолію!
Щиро дякуємо всім, хто долучився до створення галереї у час відбудови Київщини, боротьби за нашу незалежність та мирне небо! У час, коли ворог цілеспрямовано знищує наші музеї, галереї, освітні та спортивні заклади, ви долучилися заснувати новий культурно просвітницький осередок в Україні. Нехай галерея відкриє світ з іншого боку і покаже його нові можливості. Бажаємо величезної кількості гостей і відвідувачів, тільки позитивних відгуків та яскравих вражень.

Ми обов’язково переможемо! Відбудуємо Бишівський будинок культури та відкриємо виставку Ваших робіт!

Адреса Фастівської картинної галереї:
м. Фастів, Фастівський міський Палац культури, хол III поверху.

Засновник галереї – заслужений художник України Анатолій Марчук.

ВХІД ВІЛЬНИЙ