Фото без опису

Існує повір’я, що у День Святого Миколая відбуваються дива, справжнє диво відбулося з маленькими вихованцями — сьогодні Святий Миколай завітав до Бишівського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) "КАШТАН" на урочисте відкриття відновленого садочку, який відновлено завдяки благодійній допомозі фонду братів Суркіс!

Це довгоочікувана подія, адже тепер у дітлахів є можливість відвідувати оновлений комфортний дошкільний навчальний заклад у власному селі.

Нагадаємо, що 7 березня, внаслідок авіабомбардування центру села Бишів, вибуховою хвилею було пошкоджено покрівлю, вікна, перекриття та міжкімнатні стіни дошкільного навчального закладу.
Завдяки допомозі Благодійного фонду братів Суркіс ФК «Динамо» Київ було повністю замінено покрівлю, змонтовано водостічну систему, встановлено новий твердопаливний котел, нові металопластикові вікна та двері, відремонтовані міжкімнатні стіни, поштукатурені та пофарбовані стіни приміщення.
Окрім того, поруч у садочку облаштовано укриття, яке в сьогоднішніх реаліях є надзвичайно важливим для безпеки дітей.

Щиро дякуємо благодійному фону братів Суркіс ФК «Динамо» Київ за надану допомогу з відновлення садочка. Завдяки злагодженій співпраці Бишівського сільського голови Івана Розная, Благодійного фонду братів Суркіс ФК «Динамо» Київ, Київської обласної ради, Київської обласної військової адміністрації, Департаменту освіти та науки КОВА вдалося відновити дитячий садок! Дякуємо будівельникам, персоналу закладу, батькам. Разом зробимо ще більше!

Дякуємо за солодкі подарунки Благодійному фонду братів Суркіс, ФК «Динамо» Київ, Департаменту науки та освіти КОВА та Бишівському сільському голові Івану Рознаю.

Щира Вам подяка!