Сьогодні своє професійне свято відзначають працівники культури та майстри народного мистецтва. Це люди, на яких тримається українська культура. Вони дарують радість, спонукають до прекрасного, надихають до творчості та примножують нашу культурну спадщину.

З цієї нагоди, у приміщенні Лишнянського сільського будинку культури зібралася ціла «культурна» родина Бишівської громади – керівники будинків культури, бібліотек, представники ансамблів, майстри та аматори народного мистецтва.

Від імені Бишівського сільського голови Івана Розная, подяки-грамоти працівникам культури вручили перший заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віталій Миронович Ключник, начальник відділу освіти, молоді та спорту, туризму, культури та релігій Володимир Миколайович Тарнавський та директор КЗ "Центр культури, дозвілля та спорту" Бишівської сільської ради Валентина Павлівна Ступак.

У вітальному слові Віталій Миронович наголосив, що громада дякує за працю у такий непростий час, аби на зло всім ворогам відзначити Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва. Адже, кожний працює на своєму, культурному, фронті, та показуємо результати своєї роботи.

Щиро дякуємо вам за ту роботу, яку ви виконуєте, за те, що своєю працею збагачуєте та поповнює культурну скарбницю нашої громади.

Здоров’я, добра, благополуччя вам і вашим сім’ям, реалізації творчих проєктів, невичерпної наснаги та незламної віри у перемогу!

Вітаємо з професійним святом!

Все буде Україна!