Фото без опису

У Бишівській громаді запрацював мобільний центр надання адміністративних послуг. Він переданий Курахівською міською радою Донецької області та був придбаний за фінансової підтримки Уряду Канади. У мобільному ЦНАПі передбачено облаштування 4 робочих місць.

Для комфорту отримання послуг мобільний ЦНАП обладнаний гідравлічним підйомником для маломобільних груп населення, системою кондиціювання повітря, зоною очікування, туалетом. Автомобіль укомплектований автономною системою електроживлення, тому зможе функціонувати незалежно від стаціонарних джерел.

До повномасштабного вторгнення російської федерації ЦНАП розміщувався у приміщенні Бишівського будинку культури. Воно було вщент зруйновано внаслідок ворожого авіаудару, обладнання знищено. До цього часу ЦНАП був тимчасово розміщений у приміщенні місцевої амбулаторії. Він обслуговує близько 9 тисяч осіб.

Від імені голови Бишівської сільської ради Івана Розная та всієї Бишівської громади висловлюємо щиру вдячність Олесію Кулебі, голові Київської обласної військової адміністрації, особисто Наталії Олегівні Погребній, директору Департаменту економіки та цифровізації Київської ОВА, та за сприяння Міністерства цифрової трансформації, за підтримку та допомогу - мобільний центр надання адміністративних послуг, який був переданий Курахівською міською радою Донецької області, придбаний за фінансової підтримки Уряду Канади.

Щиро Вам дякуємо! Разом обов’язково переможемо!

Київська обласна державна адміністрація