Фото без опису

За розпорядженням НЕК «Укренерго», через великі навантаження на енергосистеми в Київській області з 9:20 розпочалися стабілізаційні відключення світла. Повідомили в ДТЕК Київські регіональні електромережі.

Відключення відбуватимуться для кожного клієнта не більше, ніж на 4 години. Однак воно може повторитись протягом доби через 4 години, якщо Укренерго не відмінить застосування стабілізаційних відключень. Наприклад, якщо ваш будинок відключався з 10:00 до 14:00, то якщо стабілізаційне відключення триватиме протягом дня, повторне відключення буде з 18:00 до 22:00 і з 02:00 до 06:00.

Список населених пунктів, яких може стосуватися таке відключення, розміщений на сайті  та в соцмережах ДТЕК Київські регіональні електромережі.  Слідкуйте за оновленнями.

Аби підтримати енергосистему, закликаємо всіх жителів регіону споживати електроенергію помірно – вмикати енергоємні прилади почергово, максимально знизити споживання електроенергії у вечірні пікові години з 17:00 до 23:00.

Бізнесу необхідно обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів тощо.

Ці кроки допоможуть знизити необхідність відключень або кількість відключених будинків. Будьте відповідальними! Споживайте електроенергію економно.

Діючий графік відключень:

Фото без описуФото без опису