Продовжуємо роботи з енергозабезпечення
 

Фото без опису

У межах проєкту "Енергозабезпечення громад – SOS" Громадської організації "Київський інститут стратегічного аналізу та реформ "КІСАР" у вересні 2022 року комунальне некомерційне підприємство «Бишівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Бишівської сільської ради отримало нову сучасну Сонячну станцію на базі сонячної панелі Axioma AX-170Р (170 Вт) з інвертором напруги 12/220 В потужністю 1500/900Вт та акумулятором AGM RITAR RA 12V-45Ah з потужним контролером заряду до 30А. У разі аварійного відключення електрики буде забезпечена безперебійна робота Бишівської амбулаторії ЗПСМ.

Це стало можливим завдячуючи Проєкту «ЛЮДИ для ЛЮДЕЙ: світ рятує українські громади», який впроваджується Громадською організацією «Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання» завдяки залученим приватним пожертвам.

Наразі проводяться роботи з підключення сонячної станції. Дана сонячна станція може працювати в екстремально низьких та високих температурах у будь-яку погоду.

За словами керівника закладу, Дученко Уляни Петрівні, ця енергетична установка дасть змогу ефективно працювати та не боятись відсутності електропостачання загальної мережі села Бишів.

Щиро дякуємо за підтримку!
Разом до перемоги!