Фото без опису

Нещодавно, для учнів Гружчанської та Яблунівської гімназії було влаштовано й проведено важливе заняття з  інформування дітей про ризики мінної безпеки.

Через повномасштабне вторгнення та військову агресію росії, ведення активних бойових дій, проведене для учнів інформування з мінної безпеки воно є як ніколи актуальним та життєво необхідним. Завдяки ПРОЄКТУ учні мали можливість не тільки актуалізувати знання з цього питання, а й розширити та підвищити рівень знань, що мінімізує небезпеку від вибухонебезпечних предметів. Доступне та зрозуміле для дітей викладання матеріалу дозволило досягти повного усвідомлення учнями небезпеки вибухонебезпечних предметів, визначити алгоритм дій для забезпечення власної безпеки та безпеки оточуючих.

Даний проєкт проводиться за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні з Київською обласною військовою адміністрацією.

Тренери ГО "Ліга офіцерів" доступно та цікаво провели заняття з використанням тематичних наочних посібників та відеоматеріалів. Висловлюємо подяку за змістовну та корисну інформацію.

Разом до перемоги! Віримо в перемогу ЗСУ!

P.S. По гриби ще не ходимо декілька років.

Фото без опису