Фото без опису

Згідно інформації, яка надійшла від Головного управління державної податкової служби у Київській області, на території Бишівської громади велика кількість жителів мають податковий борг за минулі роки перед бюджетом територіальної громади зі сплати податків за орендну плату за землю та земельний податок з фізичних осіб, податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки з фізичних осіб, які є власниками об'єктів житлової та нежитлової нерухомості.

Звертаємося до платників податків з проханням забезпечити своєчасну сплату податкового боргу та не порушувати встановлені законодавством терміни. Надходження місцевих податків і зборів забезпечує проведення соціальної політики та економічного розвитку громади.

Сплатити податок можна через онлайн сервіс на сайті Бишівської територіальної громади за посиланням https://byshiv-rada.gov.ua/zemelnij-podatok-10-14-25-09-06-2022/

Сервіс для сплати податків та зборів ТІЛЬКИ до бюджету Бишівської територіальної громади!

Дізнатися суму боргу:

  • села Бишів, Ферма, Лубське, Горобіївка - звертайтесь до відділу з питань регулювання земельних відносин та охорони навколишнього середовища Бишівської сільської ради, за адресою: с. Бишів, вул. Київська, 22Б, 3 поверх + 38 093 724 24 20 buchiv-rada@ukr.net
  • села Ясногородка, Яблунівка, Леонівка, Чорногородка, Лишня, Осикове, Мостище, Козичанка, Нові Опачичі, Грузьке, Весела Слобідка - звертайтесь безпосередньо до старости свого села (сіл), які отримали дані про розмір платежу.

Реквізити бюджетних рахунків для сплати податків та зборів до бюджету Бишівської територіальної громади

Просимо Вас при оплаті через мобільний додаток, термінал чи відділення банку УВАЖНО та ОБОВ‘ЯЗКОВО вказувати свої дані: прізвище, ім'я, по батькові, ідентифікацій код та призначення платежу для ідентифікації органами ДФС вашої оплати.

Обов'язково зберігайте квитанції про оплату!