Фото без опису

11 червня Бишівську територіальну громаду відвідав голова Київської обласної державної адміністрації Олексій Кулеба разом із першим заступником Дмитром Назаренком.

Наслідки агресії російських військ в Бишівській громаді показав Бишівський сільський голова Іван Рознай. На власні очі змогли побачити зруйнований центр Бишева внаслідок ракетного та авіаудару на початку березня: будинок культури, дитячий садочок, сільська рада, приміщення радіовузол, пошкоджену школу, житлові будинки, магазини, кафе, кіоски; і в селі Ясногородка - велика кількість зруйнованих та пошкоджених будинків, школа, інфраструктурні об’єкти, внаслідок численних обстрілів села.

Наразі вирішується першочергово провести роботи з розчищення територій від завалів зруйнованих будинків.
Олексій Кулеба особисто поспілкувався з жителями зруйнованих будинків громади.

З Бишівським сільським головою Іваном Рознаєм обговорили можливості надання допомоги у відновленні нашої громади. Також, було вирішено, що на найближчу сесію обласної ради буде винесено питання щодо затвердження регіональної програми про відновлення приватних будинків, аби забезпечити людей житлом. Адже пріоритетне завдання на сьогодні – це відбудова житлового фонду та об’єктів соціальної інфраструктури.

Дякуємо за підтримку нашій громаді!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису