Фото без опису

АТ «Державний ощадний банк України»  востаннє дозволив до 1 квітня 2022 року використовувати платіжні картки внутрішньо переміщених осіб, термін дії яких закінчився під час карантину (до 31.03.2021 року).

У зв’язку з ухваленим рішенням уряду про продовження адаптивного карантину до 31.03.2022 року, картки Ощадбанку для внутрішньо переміщених осіб, що обслуговуються за тарифним пакетом «Мій рахунок» і термін дії яких вже завершився або завершується до кінця березня наступного року, не будуть блокуватись до 1 квітня 2022 року.
 
Нагадуємо, що заходи із "штучного" продовження дії карток були реалізовані Ощадбанком як тимчасовий превентивний захід, спрямований на захист громадян від поширення до моменту запуску вакцинації.

Ощадбанк перевипускає картки за графіком та доставляє їх до своїх відділень. Якщо Ви отримали SMS від Ощадбанку, то перевипущена картка вже у відділенні. Якщо Ви не змогли забрати нову картку у відділенні, ви зможете знімати кошти та розраховуватись старою карткою тільки до 31 березня 2022 року (включно). Для уникнення черг та скупчення під час отримання карток необхідно заздалегідь зареєструватись в електронній черзі на сайті банку за посиланням https://appointment.oschadbank.ua/VPO

В разі виникнення питань щодо отримання нової картки, звертайтесь до Вашого обслуговуючого відділення або контакт-центру Банку за номером телефону: 0800 210 800


Відділ соціального захисту населення Бишівської сільської ради